reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
No juz teraz to glupio by bylo nie wytrzymac ;-) zaciskam sie, oszczedzam i mam nadzieje byc jednak styczniowka :)
Hanie to madre dziewczynki, wiec mam nadzieje, ze poslucha mamusi :)

Jak ostatnio martwilysmy sie o sarat, to odezwala sie rozpakowana, hm.... czyzby Liv miala nam cos do powiedzenia.....

któraś pisała o promocji na książki, "język niemowląt" i chyba coś o 2 latku.. nie mogę odnaleźć gdzie to było, więc jak można to gdzie dostępne są te książki?

znalazłam ;D

Ostatnia edycja:
to trzymajcie też kciuki, żebym ja zdążyła jeszcze przed styczniem:p ale jak sie nie zacznie do jutra koło południa to moge zapomnieć:D dzisiaj w nocy nawet sie obudziłam ze skurczami, bolały, były co 4 minuty i przeszły!

Byliśmy na zakupach 5 h :szok: kupiłam bluzki do karmienia takie z guziczkami z przodu aby było łatwo moje wymię wyciągnąć :-D i kolejny stanik z H&M do karmienia (mam już 4) jak dla mnie sa extra, a K też poszalał (dwie pary spodni, dwie pary bluz, dwie pary swetrów) on jak idzie ze mną na zakupy to raz na jakiś czas a porządnie, teraz chrapie tak że go słyszę z sypialni :szok: chyba się chłopina wymęczył tym bieganiem po sklepach ;-)

Dzisiejszy dzień będzie mega intensywny, a miało być na spokojnie hm...
od 17.00 - 20.00 przychodzą znajomi na mini sylwestra
od 21.00 - ... My idziemy do znajomych, niestety ale jednym musiałam odmówić bo nie dałabym rady obskoczyć dwóch imprez (mam nadzieję że zrozumieli)

Tak więc czeka Nas sprzątanie, pichcenie i szykowanie się...a mielismy być tylko we dwójkę :-D

Do jedzonka robię: sałatkę z paluszków krabowych, sałatkę warstwową z ryżem (fajna bo kolorowa), sałatkę z kurczakiem i ananasem, koreczki, jajka faszerowane łososiem (specjał K), parówki w cieście naleśnikowym z serem w środku do tego sos czosnkowy, ciasteczka francuskie (serek homogenizowany, budyń i rodzynki w środku) i sernik z brzoskwiniami.

Przyjedzie przyjaciółka i razem z K będziemy pichcić :-) a że K bardzo dobrze gotuje bedzie Nas szkolił tak jak w zeszłym roku ojojjj... znowu będzie w swoim żywiole :-)

Bardzo się cieszę że do godziny 00.00 juz tak niewiele zostało bo bardzo nie chciałam urodzić w grudniu.
Trzymam kciuki za Was dziewczynki i nasze styczniowe perełki.

Nie sądzę abym znalazła czas aby wejść na bb tak więc

Życzę Wam:
szampańskiej imprezy, dobrego jedzonka, extra samopoczucia, wytrwałości do godziny zero, a w nowym roku DUŻO miłości, pociechy z dzieciaczków, samych radosnych dni i pociechy z mężów oby się okazało że będą najlepszymi tatusiami pod słońcem, a Wy przy nich staniecie się sexi mamusiami
:-)

Do miłego usłyszenia...

Ostatnia edycja:
Kasia to dzień bardzo udany mieliście ;-)
My nie długo ruszamy na zakupy, P. oczywiście petardy jedzie kupić - to jego cel! Niech mu będzie, bo to pewnie ostatni rok, kiedy może zaszaleć.. ;> Stwierdził też, że o 24.00 bierze się za wywołanie porodu - ciekawe ;D
Miłego dnia :)

No laski jeszcze 14godz 53min zaciskać nogi :-D
Alka- My to chyba aż tak mocno nie musimy;-).
Dziewczyny, nie wiem czy usiądę jeszcze dziś na BB.
Chciałabym życzyć przyszłym Mamom oraz Naszym Grudniowym ze Swoimi Maleństwami cudownego 2012 roku.Bo wierzę, że będzie dla Nas szczęśliwy z Naszymi skarbami:-).
Zobacz załącznik 421031

reklama
Do góry