reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
No wziął baran tel do nas i jak cudem coś się zwolni to zadzwoni i będzie na cito :-/ A jak nie to przesune ten termin z 30-tego na później- jakby to później miało nie być nie wiadomo jak późno.
Chciałam tylko całą swoją uwage w tym trudnym napewno dla Jakubka momencie jemu poświęcić-ale coś mi się wydaje że po raz kolejny "zycie" pokazuje mi gdzie jest ziemia a ideały to między bajki. Zdaje się że to pierwsza LEKCJA nauki dzielenia się miłościa z dwójką dzieci a nie oczko w głowie jedynaczek:confused:.

Alka
a co zrobisz z golonek? Bo ja mam dwie łądniutkie w zamrażarce:-)

fazerkam- cudnie że dzidziuś taki pokorny, oby mu tak zostało po urodzeniu:-D

Witam :-)

Asiuk-
nie denrwuj sie. Moze zwolni sie wczesniej jakis termin, a moze troche pozniej zrobicie zabieg, jesli to nie jest takie pilne. A moze jeszcze cos innego wymyslisz :-) Glowa do gory!

Fazerka- ​super, ze wszystko dobrze i ze Maluszek taki grzeczny :-)

Witam:).
Fazerka- ale masz grzeczne dziecko, jeszcze w brzuszku a już mamusię posłuchało- tylko pozazdrościć:-).
Asiuk- ja myślę, że się wszystko samo ułoży i będziesz mogła skupić uwagę na Jakubku:)i że się dwie b.ważne rzeczy nie nałożą na siebie.trzymam za to kciuki.
Chcę się pochwalić, że A. dostał umowę na stałe- :happy2:.

Witam sie i ja
Nocka nieprzespana-tylko 4godziny snu. Nie moglam zasnac, a maly tak wojowal w brzuchu, ze az bolalo:baffled:
Mi tez goraco w nocy i spie przy otwartym oknie:sorry2:

Fazerkam-super ze Maxiu poczeka jeszcze chwilke
Asiuk-co za nieludzki lekarz!!!

A ja bylam dzis na wizycie z rana ale zaraz wszystko opisze w odpowiednim watku

Niki super wieści! :)
Anielka witaj w klubie, ja tak samo spać nie mogłam to moje dziecko jakieś nadpobudliwe.. tak mnie kopało że z bólu nie mogłam, moje żebra służą do odpychania się, a pęcherz to trampolina..
Asiuk - współczuje.. trzymam kciuki żeby szybciej się termin zwolnił.
Fazer - suuuuuuuper! To po sylwestrze już synek może szaleć ;D

Witajcie, dzisiejsza noc jest nie udana.. najpierw to dziecko mego męża mnie dręczyło w brzuchu jak ostatni tydzień siedział spokojnie tak go wczoraj coś wzięło i nawet P. mu tam tłumaczył że ma iść spać.., a później siku co chwila.. cudownie! Mam plan sprzątnąć w domu, ale co raz dalej mi to odchodzi.. ;D

reklama
Do góry