reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Donia dobrze, że mąż był przy Tobie! A jak się czujesz?
Co do staników do karmienia to ja wczoraj będąc na zakupach spożywczych z P. zaszłam na jedno stoisko i co? oczywiście małe rozmiary 80D wyglądało jak B - przynajmniej miły materiał.. no nie wiem czy ja znajdę coś, jedynie w sobotę jeszcze się rozejrzę;)

Donia -bidulko!!! mało Ci ciążowych dolegliwości?? Teraz coś zimnego na nóżkę.
Hmm. A może Ty specjalnie - taki chwyt - "boli noga to już innego bólu nie czuję":-p.
Ale to, że facet z własnej woli dokupił spineczki:szok: chyba Ci nie wierzę:-D - Słodkie!!!
A tak poza tym to mam identyczne kapcie:-)

dziękuję Dorotka, zaraz jakiś altacet przyłożę, i tak spać nie mogę a teraz jeszcze noga będzie mnie bolała :angry:
a spineczki rzeczywiście sam z siebie, ąz mi się ciepło zrobiło jak je przyniósł, pominę to że pewnie za jakieś 1,5r je użyjemy, mam nadzieję, że nie zgubię :-)

a kapcie z IKEA za 1,50 euro :-D fajne są, mąż ma granatowe, a mnie ten różyk zauroczył (nie bez powodu mówi się, że kobieta w ciązy to bezguście :-))

bakalia dobrze się czuję, na szczęście. A co do biustonoszy to ja też szukam, ale znalazłam tu tylko takie za 40 euro, lekka przesada :(. Poszukam jeszcze czegoś w marketach, czy tam też są wyprzedaże??? :-D

ooo Tysia to Ty nam lepiej nie opowiadaj jak Wy to mleczko robicie:-D. Znajoma raz była na "wycieczce" w fabryce dżemów i od tej pory nie tknie do ust:szok:, inna w fabryce soków i to samo- lepiej nie wiedzieć bo można zwariować.
Ja teraz najadam się cytrusów, czekolady i mleka, bo moze być tak że potem dłuuuugie miesiace nie będzie mi wolno tknąć.

Mój kuzyn pracował kiedyś na wakacjach w fabryce czipsów... Nie może na nie patrzeć do dziś :)

A ja w porownaniu do Was lubie posluchac roznych rad. Wiadomo- i tak zrobie jak uwazam, ale nie gniewam sie jak mi radza. Jednych rad poslucham, innych nie, ale zawsze mozna skorzystac z czegos :-) A mysle, ze kazdy chce dobrze :-)

Bo Ty, Melisa to taka strasznie dobra dusza jesteś, zauważyłam.

W zasadzie to ja słucham też tych rad, ale wypuszczam szybko drugim uchem. Choć słuchać ich nie lubię, tak jak Ty.

Donia - tak tak właśnie z IKEA,
ja sobie jeszcze dzisiaj kupiłam równie "bezgustne" skarpetki - jedne błękitne w motylki a drugie żółciutkie (jak kogel-mogel) w kropeczki i ze złotą nitką :-). Tak dziwaczne że aż słodkie. Ale co tam - w kozakach nikt nie widzi a humor poprawiają,

eee Alka ja myślałam że już wrócisz z zakupów, bo strasznie jestem ciekawa czy dostaniesz jakiś fajny biustonosz, a Ty dopiero idziesz:confused:.
hehe asiuk bo ja za stanikiem łaziłam wcześniej, a teraz to byłam w galerii handlowej ... synek dostał bluzę i koszulkę, mamusia dostała tunikę na sylwka i kilka bluzek takich na "po ciąży" :-D a tatuś dostał paragon - średnio się ucieszył .... dziwne co ...??
stanika jakby co nie kupiłam, bo w tych sklepach co byłam mieli tylko bez fiszbin.... a ja chcę z fiszbinkami.... jutro skoczę do h&m i może tam kupię ....

donia
bidulko uważaj na siebie!!!!!!

ja byłam teraz jeszcze u kumpeli na herbatce - ona ma termin na drugą połowę stycznia więc wiadomo, że tematem były mleczka, ciuszki, dolegliwości :DDD ale w sumie było miło

reklama
Do góry