pati...
Fanka BB :)
Iga Ty sobie nawet nie zartuj teraz!!!!! Zaciskaj nozki mocno, musimy wytrzymac do stycznia!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo Tysia to Ty nam lepiej nie opowiadaj jak Wy to mleczko robicie. Znajoma raz była na "wycieczce" w fabryce dżemów i od tej pory nie tknie do ust
, inna w fabryce soków i to samo- lepiej nie wiedzieć bo można zwariować.
Ja teraz najadam się cytrusów, czekolady i mleka, bo moze być tak że potem dłuuuugie miesiace nie będzie mi wolno tknąć.
A ja w porownaniu do Was lubie posluchac roznych rad. Wiadomo- i tak zrobie jak uwazam, ale nie gniewam sie jak mi radza. Jednych rad poslucham, innych nie, ale zawsze mozna skorzystac z czegos :-) A mysle, ze kazdy chce dobrze :-)
hehe asiuk bo ja za stanikiem łaziłam wcześniej, a teraz to byłam w galerii handlowej ... synek dostał bluzę i koszulkę, mamusia dostała tunikę na sylwka i kilka bluzek takich na "po ciąży"eee Alka ja myślałam że już wrócisz z zakupów, bo strasznie jestem ciekawa czy dostaniesz jakiś fajny biustonosz, a Ty dopiero idziesz.