reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
Nagapalma a ja zawsze byłam jak taka "matka polka" a teraz zołza się ze mnie robi że nie wiem co to będzie jak TŻ się do mnie wprowadzi:d chyba go zjem tak to zawsze mogłam powiedzieć, żeby jechał do siebie, a teraz?
Daissy! gratulacje! dołączaj do Nas
Daissy! gratulacje! dołączaj do Nas
Ostatnia edycja:
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Daissy gratuluje:-)
Anastazzja jak się wprowadzi to będziesz do rodziców wyganiać Albo się przejść:-)
Lece się ubierać, bo za późno wstałam i się zaraz spóźnię:-)
Miłego dnia
Anastazzja jak się wprowadzi to będziesz do rodziców wyganiać Albo się przejść:-)
Lece się ubierać, bo za późno wstałam i się zaraz spóźnię:-)
Miłego dnia
Dzień dobry mamuśki ... Jak tam dziś samopoczucie?? I w ogóle co taka cisza od wczorajszego popołudnia?? Mało postów....
U nas od rana, a właściwie od nocy, jest szaro, buro i ponuro... Ciągle leje - istna jesień :-(
No ale co zrobić ....
Miluśkiego dnia !!!!!!!!!!!!!!!
U nas od rana, a właściwie od nocy, jest szaro, buro i ponuro... Ciągle leje - istna jesień :-(
No ale co zrobić ....
Miluśkiego dnia !!!!!!!!!!!!!!!
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Dzień dobry )
Anastazja jak poszło
panna bardzo dobra wiadomośc
Deissi ja tez w srodę mam wizytę )
ja tez drażliwa jestem ale puki co męza jeszcze nie wykopałam przydaje sie do oparcia jak śpie na boku hehehheh
Anastazja jak poszło
panna bardzo dobra wiadomośc
Deissi ja tez w srodę mam wizytę )
ja tez drażliwa jestem ale puki co męza jeszcze nie wykopałam przydaje sie do oparcia jak śpie na boku hehehheh
Ostatnia edycja:
Dzień dobry trzy bobry ) palma się wita z samego rana, jak zawsze roześmiana )))))
daissy - gratulacje !!!!
Tymczasem, burym lasem pożeram śniadanie...znowu obudziłam się głodna jak dziki zwierz
I wiecie co ??? Śniły mi się dziś dwie papugi, muszę sprawdzić w e-senniku co to oznacza ...
daissy - gratulacje !!!!
Tymczasem, burym lasem pożeram śniadanie...znowu obudziłam się głodna jak dziki zwierz
I wiecie co ??? Śniły mi się dziś dwie papugi, muszę sprawdzić w e-senniku co to oznacza ...
reklama
panna.nikt
Fanka BB :)
Dzień dobry Mamy
U nas tez ponuro, ale ciepło. Mam dziś napięty plan, fryzjer, a potem wizyta u gina. Trzymajcie kciuki za nas, może trochę odetchniemy w końcu
Miłego dnia Dziewczyny.
Daissy, witaj
U nas tez ponuro, ale ciepło. Mam dziś napięty plan, fryzjer, a potem wizyta u gina. Trzymajcie kciuki za nas, może trochę odetchniemy w końcu
Miłego dnia Dziewczyny.
Daissy, witaj