reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Nagapalma:D a ja zawsze byłam jak taka "matka polka" a teraz zołza się ze mnie robi:p że nie wiem co to będzie jak TŻ się do mnie wprowadzi:d chyba go zjem:D tak to zawsze mogłam powiedzieć, żeby jechał do siebie, a teraz?:p:szok:

Daissy! gratulacje!:) dołączaj do Nas:)

Ostatnia edycja:
Daissy gratuluje:-)
Anastazzja jak się wprowadzi to będziesz do rodziców wyganiać:-D Albo się przejść:-)

Lece się ubierać, bo za późno wstałam i się zaraz spóźnię:-)

Miłego dnia

Dzień dobry mamuśki ... Jak tam dziś samopoczucie?? I w ogóle co taka cisza od wczorajszego popołudnia?? Mało postów....
U nas od rana, a właściwie od nocy, jest szaro, buro i ponuro... Ciągle leje - istna jesień :-(
No ale co zrobić ....

Miluśkiego dnia !!!!!!!!!!!!!!!

Dzień dobry :))

Anastazja jak poszło

panna bardzo dobra wiadomośc
Deissi ja tez w srodę mam wizytę :))

ja tez drażliwa jestem ale puki co męza jeszcze nie wykopałam przydaje sie do oparcia jak śpie na boku hehehheh

Ostatnia edycja:
Dzień dobry trzy bobry :)) palma się wita z samego rana, jak zawsze roześmiana :)))))):-D

daissy - gratulacje !!!!

Tymczasem, burym lasem pożeram śniadanie...znowu obudziłam się głodna jak dziki zwierz :)

I wiecie co ??? Śniły mi się dziś dwie papugi, muszę sprawdzić w e-senniku co to oznacza ...

Palma zdążyłam dziś przed Tobą... A papużki były nierozłaczki?? hehe
może śniły Ci się bliźniaki .... ;-)
Ja słyszałamm, że w ciąży sny się wyostrzaja i u mnie to prawda - śnią mi się pierdoły, że ho ho :-)

Alka - o Ty zołzo ;-),przegoniłaś mnie dziś :))
Już sprawdziłam, znaczy, że ktos plotkuje za mymi plecami !!!Wrrr!!!!:crazy:

Proszę przestac mnie obgadywać !!! :-D:-D:-D

reklama
Dzień dobry Mamy :)
U nas tez ponuro, ale ciepło. Mam dziś napięty plan, fryzjer, a potem wizyta u gina. Trzymajcie kciuki za nas, może trochę odetchniemy w końcu :)

Miłego dnia Dziewczyny.

Daissy, witaj

Do góry