reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Nagapalma:D a ja zawsze byłam jak taka "matka polka" a teraz zołza się ze mnie robi:p że nie wiem co to będzie jak TŻ się do mnie wprowadzi:d chyba go zjem:D tak to zawsze mogłam powiedzieć, żeby jechał do siebie, a teraz?:p:szok:

Daissy! gratulacje!:) dołączaj do Nas:)

Ostatnia edycja:
Daissy gratuluje:-)
Anastazzja jak się wprowadzi to będziesz do rodziców wyganiać:-D Albo się przejść:-)

Lece się ubierać, bo za późno wstałam i się zaraz spóźnię:-)

Miłego dnia

Dzień dobry mamuśki ... Jak tam dziś samopoczucie?? I w ogóle co taka cisza od wczorajszego popołudnia?? Mało postów....
U nas od rana, a właściwie od nocy, jest szaro, buro i ponuro... Ciągle leje - istna jesień :-(
No ale co zrobić ....

Miluśkiego dnia !!!!!!!!!!!!!!!

Dzień dobry :))

Anastazja jak poszło

panna bardzo dobra wiadomośc
Deissi ja tez w srodę mam wizytę :))

ja tez drażliwa jestem ale puki co męza jeszcze nie wykopałam przydaje sie do oparcia jak śpie na boku hehehheh

Ostatnia edycja:
Dzień dobry trzy bobry :)) palma się wita z samego rana, jak zawsze roześmiana :)))))):-D

daissy - gratulacje !!!!

Tymczasem, burym lasem pożeram śniadanie...znowu obudziłam się głodna jak dziki zwierz :)

I wiecie co ??? Śniły mi się dziś dwie papugi, muszę sprawdzić w e-senniku co to oznacza ...

Palma zdążyłam dziś przed Tobą... A papużki były nierozłaczki?? hehe
może śniły Ci się bliźniaki .... ;-)
Ja słyszałamm, że w ciąży sny się wyostrzaja i u mnie to prawda - śnią mi się pierdoły, że ho ho :-)

Alka - o Ty zołzo ;-),przegoniłaś mnie dziś :))
Już sprawdziłam, znaczy, że ktos plotkuje za mymi plecami !!!Wrrr!!!!:crazy:

Proszę przestac mnie obgadywać !!! :-D:-D:-D

reklama
Dzień dobry Mamy :)
U nas tez ponuro, ale ciepło. Mam dziś napięty plan, fryzjer, a potem wizyta u gina. Trzymajcie kciuki za nas, może trochę odetchniemy w końcu :)

Miłego dnia Dziewczyny.

Daissy, witaj

Do góry