reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Anastazzja czekamy na wieści jak reakcja :) Ja niestety musiałam powiedzieć przez telefon/skype.
Była chwila ciszy jeśli chodzi o mojego tatę, bo głosu mu zabrakło i chyba się wzruszył.
Teściowie również.

Szkoda, że nie mogliśmy im tego oznajmić twarzą w twarz, ale cóż... Odległość robi swoje.

reklama
Dziewczyny,
Ależ sie cieszę, czekałam na ten dzień ponad dwa miesiące. Państwowa Szkoła Muzyczna ogłosiła listę dzieci przyjętych do szkoły. Moja córka jest w klasie fortepianu!!! :)) Jestem dumna jak paw :))

Gośka:) rodzice moi dumni jak paw:) ja wiem jak to z tą odległością jest, bo moja siostra mieszka na drugim końcu europy i widuję ją na żywo raz w roku, czasem dwa, a tak to tylko skype:)

Panna.nikt
:) gratulacje:D wcale się nie dziwię, że dumna jesteś:p ja przez 9 lat grałam na pianinie i 7 na keyboardzie;)

panna.nikt ja również gratuluję, ja kończyłam klasę klarnetu, ale mi nie po drodze było do szkoły muzycznej :)

a ja dziś zaszałałam i zrobiłam sobie warkoczyki rasta, nigdy w życiu nie przeżyłam takiego bólu, 5 h szarpania za włosy, a efekt dziwny, bo ja zawsze miałam krótkie włosy a teraz do pasa, ale rodzinie się podoba :)
a mój narzeka, że go w nocy przeganiam, ale jak On mi się nawali na brzuch, który w nocy boli i trochę mnie mdli to co mam robić??? :)

Donia:) moja koleżanka miała kiedyś warkoczyki, ale później żałowała, bo jej włosy naturalne się dość mocno osłabiły...a swoją drogą odważna jesteś, że zdecydowałaś się na taką 5 godzinną mękę:p

Anastazja - No ba !!! Nie puścimy Cię !!!
ps. mnie mój T. tez wkurza i też najchętniej bym go z łóżka wykopała - hahahahahhaha :-D:-D:-Dwstręciuchy z nas ... ale ja się nie przejmuje, on dobrze wie, że ja zawsze egoistką byłam ;)

reklama
hej dziewczyny,
Chyba do Was dołączę:-) 2dni temu robiłam test i wyszły 2kreseczki!! To dopiero mój 3ci cykl po porodzie, myślałam, że poprostu @ mi się spóźnia a tu masz:). Najpierw był szok a teraz radość.
Jak widzicie na suwaczku mam 7,5 miesięcznego Synka.
U lekarza jeszcze nie byłam, wybieram się w następną środę.

Do góry