reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Anastazzja czekamy na wieści jak reakcja :) Ja niestety musiałam powiedzieć przez telefon/skype.
Była chwila ciszy jeśli chodzi o mojego tatę, bo głosu mu zabrakło i chyba się wzruszył.
Teściowie również.

Szkoda, że nie mogliśmy im tego oznajmić twarzą w twarz, ale cóż... Odległość robi swoje.

reklama
Dziewczyny,
Ależ sie cieszę, czekałam na ten dzień ponad dwa miesiące. Państwowa Szkoła Muzyczna ogłosiła listę dzieci przyjętych do szkoły. Moja córka jest w klasie fortepianu!!! :)) Jestem dumna jak paw :))

Gośka:) rodzice moi dumni jak paw:) ja wiem jak to z tą odległością jest, bo moja siostra mieszka na drugim końcu europy i widuję ją na żywo raz w roku, czasem dwa, a tak to tylko skype:)

Panna.nikt
:) gratulacje:D wcale się nie dziwię, że dumna jesteś:p ja przez 9 lat grałam na pianinie i 7 na keyboardzie;)

panna.nikt ja również gratuluję, ja kończyłam klasę klarnetu, ale mi nie po drodze było do szkoły muzycznej :)

a ja dziś zaszałałam i zrobiłam sobie warkoczyki rasta, nigdy w życiu nie przeżyłam takiego bólu, 5 h szarpania za włosy, a efekt dziwny, bo ja zawsze miałam krótkie włosy a teraz do pasa, ale rodzinie się podoba :)
a mój narzeka, że go w nocy przeganiam, ale jak On mi się nawali na brzuch, który w nocy boli i trochę mnie mdli to co mam robić??? :)

Donia:) moja koleżanka miała kiedyś warkoczyki, ale później żałowała, bo jej włosy naturalne się dość mocno osłabiły...a swoją drogą odważna jesteś, że zdecydowałaś się na taką 5 godzinną mękę:p

Anastazja - No ba !!! Nie puścimy Cię !!!
ps. mnie mój T. tez wkurza i też najchętniej bym go z łóżka wykopała - hahahahahhaha :-D:-D:-Dwstręciuchy z nas ... ale ja się nie przejmuje, on dobrze wie, że ja zawsze egoistką byłam ;)

reklama
hej dziewczyny,
Chyba do Was dołączę:-) 2dni temu robiłam test i wyszły 2kreseczki!! To dopiero mój 3ci cykl po porodzie, myślałam, że poprostu @ mi się spóźnia a tu masz:). Najpierw był szok a teraz radość.
Jak widzicie na suwaczku mam 7,5 miesięcznego Synka.
U lekarza jeszcze nie byłam, wybieram się w następną środę.

Do góry