reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Anastazja - niestety, rodzinie zazwyczaj ciężko przetłumaczyć...

P. stwierdził, że ma dość moich humorów i mam natychmiast zacząć rodzić, bo im szybciej urodzę, tym szybciej mi zejdą ciążowe hormony i tym szybciej przestanie mieć w domu chodzącą bombe zegarową. Tak więc walczę na dwa fronty - z Tatą-Wywoływaczem i Synkiem-Niecierpliwusem. Trzymajcie za mnie kciuki w tej nierównej walce, Dziewczyny :p

reklama
Strzyga... mam nadzieję, że jednak rodzina P. zrozumie:):) bo to dobrzy ludzie i dlatego nie chcę kwasów:D ale o swoje zasady będę walczyć jak lew:p:p swoją drogą przekroczyłaś 37 tydzień:p więc młody może się pojawić w każdej chwili:D

a mi zostaje jeszcze 35 dni do końca:p

P. na święta kupił mi masażery....jeeeeny..kocham go za to!!!!

Nie wiem, co zrobić, bo mam zwolnienie do 28.12 a 2.01 mam się stawić do szpitala na cesarkę i nie wiem, czy iść po zwolnienie na te 4 dni czy powiedzieć w pracy, żeby mi już macierzyński wpisali? Co radzicie?

ja nawet jakby to miałobyć na 2-3 dni wolałabym zwolnienie, szkoda byłoby mi macierzyńskiego, później kazdy dzień z maleństwem to dużo

Miłego dzionka
wpychają we mnie jedzenie, żeby się niby nie zmarnowało. Spać coś nie mogłam w nocy i już jestem zmęczona tymi Świętami. Wróciłabym już do naszego mieszkania i leżałabym plackiem. Brzydka pogoda, ciemno, pochmurno jest jakoś.
Fajny prezent dostaliśmy od Teściów aparat, żebyśmy mogli maluszkowi zdjęcia robić. Trzeba tylko kartę pamięci dokupić.
Ale Mami się doczekać nie mogła i się doczekała swojego prezentu.

hej
Ja tylko na chwile
Ch_aga- ale nas zaskoczylas- Gratuluje!!!

Do mnie przylecial brat na swieta i zrobil nam niespodzianke. I nie mamy sie czasu ponudzic:-p

Pozdrawiam Was Wszystkie! Milego dnia!!!:-)

hej laski, wczorajszy wieczór i noc byly chyba najgorsze w ciagu tych 9 miesiecy ..
Mała tak uciska mi prawa strone brzucha, ze zwijam sie z bólu rusza sie non stop .. brzuch ciagle mi twardniał..
krzyże bola tak jakby ktos połamał mi kregosłup, nie moge sie przełozyc z boku na bok bo umieram z bolu ..
boli mnie w kroku, pachwiny, uda.. nie wiem co jest grane, ale jestem okropnie zmeczona tym wszystkim .. :-:)-(

Mami - gratuluje, i ogromnie ci zazdroszcze!!

edit : dziewczyny z krakowa - orientuje sie ktoras moze gdzie zdobede nr do ordynatora Ujastka? chce sie umowic na wizyte, a nie wiem nawet jak sie nazywa, a co dopiero nr tel, gdzie przyjmuje, i czy jest wporzadku? ;-)

Gabryś - na pocieszenie - miniona noc dla mnie również była najgorszą. Prawie nic nie zjadłam w ciągu dnia a brzuch cały dzień miałam wielki i męczyło mnie uczucie przeżarcia. Nawet nie przejedzenia, ale przeżarcia właśnie.

reklama
Witajcie kobitki w swiateczny poniedziałek....
Swietna u nas pogoda chodzimy w swetrach.Dzis na obiadek sa pierogi ruskie mmmm.

Mikołaj nam przyniusł wozek dla Remika dla mnie buty i kasiorke.

Do góry