reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

witam :) wieczorowo
ja dzis padnieta jestem caly dzien sie lenie....:zawstydzona/y:
spie jem i tak caly czas to chyba ta pogoda:-p teraz pojadlam sobie sledzi w smietanie i ide dalej spac :-) a wiec milej nocy:-):-)

reklama
Pola witamy w domu:D:D

a ja się dziś popłakałam..wczoraj mój P. zaczął pakować prezenty..a mówiłam, że chcę zrobić to razem z nim, bo u mnie w domu jest taka tradycja...jak zobaczyłam, że już dwa zapakował to się popłakałam i przestał..a dziś? położyłam się spać, a on spakował resztę....i wiem, że to głupie, ale tak mi smutno z tego powodu:(:(:( i siedzę i ryczę:(

Anastazzja wyluzuj!!!!!!! Bo Cię ten Paweł zostawi jak będziesz o wszystko mu płakać ;-) Wrzuć na luz i odpuść mu .... Ja to bym chciałą, by mnie M. czasem w czymś wyręczył

Pola witajcie w domu :-)

dziś miałam porządny skurcz, na szczęście się nie powtórzył, ale już bolał konkretnie, w związku z tym naszykowałam wszystkie dokumenty i wyniki badań potrzebne do szpitala, jutro pakuję torby, czas się przygotować

Moja Młoda wykazała dzisiaj pierwszy raz tak wybujałą aktywność słuchając Keynego Westa Goldigger mam nadzieje, że nie jest lingwistką i nic dla niej ten tekst nie znaczy bo takiej radochy dawno nie widziałam ;p

Anastazja zawsze mozesz rozerwac i spakowac jeszcze raz. Ale to bardziej w moim stylu upierdliwej złośnicy ;)

Pola witajcie w domu :-)

dziś miałam porządny skurcz, na szczęście się nie powtórzył, ale już bolał konkretnie, w związku z tym naszykowałam wszystkie dokumenty i wyniki badań potrzebne do szpitala, jutro pakuję torby, czas się przygotować
iga, że tak powiem - no chyba czas najwyższy się przygotować:-D

wiesz Alka poród trochę trwa ;-):-) na pewno nie pojadę do szpitala jeśli skurcze nie będą co 4-5 min., myślę że nie przegapię :-p przecież 2 razy już rodziłam i nie chcę znowu spędzić 12 h na porodówce, wolę w domu pobyć, tym bardziej, że zimy na razie nie ma, więc z dojazdem nie będzie problemu

tzn. u nas nie ma, jak widać u Asterii jest, gratuluję powrotu do domu, Ninka jest śliczna :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
ANASTAZJA KOCHANIE wyluzuj, to hormony placza...... w przyszlym roku porozmawiasz o tym z P i wspolnie spakujecie prezenty!!!!!!!! Jestes taka sliczna i dzielna w tej ciazy, tyle nauki, problemy domowe, ale oszczedz siebie juz i nie denerwuj sie tak bardzo slonce, i placz bo to oczyszcza, jaostatnio przeplakalam caly weekend, potem dwa dni sikalam ze smiechu a dzisiaj juz czuje,ze znowu zbiera sie placz..... ale to wszystko hormony, to nasze Hanie taknam robia :( odwdzieczymy sie jak sie urodza i nie kupimy im przynajmniej raz jajak z niespodzianka!!!!!!
Oceanica az sie usmialam z Twojej rady, cudnie to napisalas :))))

Iga najwyzszy czas sie spakowac, wszystko juz moze sie zdarzyc!!!!!
Ja dzisiaj bylam na KTG i jeszcze niestety nie rodze :( a sil mi juz brak.....

POLKI witajcie w domku i zycze spokojnej nocy i gratki dla tatusia za pierwsza kapiel!!!!!!

Do góry