reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Ewelina ale laska...matko ha ha :-D 3mam kciuki za Was zeby wszystko było ok a Tobie zero stresu...chociaż latwo się mówi.

anastazja czy mi się wydaje czy Ty zmienilas suwak? bo chyba było miedzy nami 5 dni roznicy ;P? Franio ostatnio bardziej ospały jest.

Ja w tym roku jakos cienko z prezentami.
Babci kupilismy lodówkę wiec 100 sie dolozylam ale ja zbesztala więc szkoda gadac. BO ZA CIEMNA:angry:
mojemu kupilam narty biegówki to w sumie najw wydatek ale ok nie ma :-) chociaż rozge powinien niezlą dostac
Nikos odkurzacz Smobiego lubi sprzatac :tak:
siostrzenicy jakiegos pieska chi chi
tesciom zestaw biletów na dowolne filmy do kina i tesciowej herbaciarkę
pradziadkom kosz z owocami winem i szampankiem...
a rodzicom, siostrze nie robilismy i oni nam tez tak się umawialismy :)

Ewelina panna ma tupet. Wydaje mi się, że to zdjęcie było specjalnie, żeby was skłócić...A niech rzuca studia, ja bym jej jeszcze w tym pomogła. A ty nie martw się na zapas:) nawet gdybyś została z maluchem sama, to i tak bobo będzie szczęśliwe z mamusią a tobie też da poczucie spełnienia. Mało kobiet wychowuje samotnie dzieci?:) życzę powodzenia z dogadaniem się z mężem:)

Marciaa...:) a suwak zmieniony, bo w poniedziałek na wizycie okazało się, że Hania troszkę większa i termin porodu na 30 stycznia się przesunął:)

ale fajne prezenty:)

a ja chyba zaraz spać pójdę, bo oczy mi się zamykają...

Ostatnia edycja:
Asiuk, Alka chyba tak zrobie, znam dobrego psychologa bo korzystałam z jego pmocy jak bezskutecznie starałam się o dziecko. Od męża raczej nie jestem uzależniona, raczej boję najbliższych chwil, jak soie dam radę sama z maleństwem
A po 2 kurcze ja wiem niestety jak cięzko jest jak dziecko wychowuje się bez ojca....mój szwagier zostawił moją siostrzenicę jak miała 3 latka i nie zapomnę jak to małe dziecko z listków z akacji wróżyo sobie czy ją tata kocha, za każdym razem wychodziło ze nie i brała kolejnego listka.....i ogólnie takich przykładów było wiele
Z drugiej strony jak dziecko taki noworodek to nie będzie wiedziało co to ojciec i chyba lepiej wcześniej podjąć taką decyzje niż później.
Na pewno się tym wszystkim zajmę właśnie na spokojnie korzystając z czyjeś pomocy ale to chyba po porodzie
Ewelina spróbuj pójść sama, a później może razem pójdziecie do psychologa... Nie zawsze najprostsze rozwiązanie (tutaj rozstanie) jest najlepsze... Może uda Wam się wszystko naprawić, ale musicie chcieć oboje!!! A przede wszystkim oboje musicie zdawać sobie sprawę, że coś jest nie tak... Pamiętaj nie krzykiem, nie złością, nie łzami tylko rozmową!!

witam,
ja jestem wlasnie po wizycie u gina termin mam na 28.01 ale ok 15.01 mam sie pojawic na wizycie i wtedy zadecyduje co dalej. Mala wazy 2,508 kg i pani doktor stwierdzila ze ma dlugie nogi ciekawe po kim jak my obydwoje mamy po 1,64 cm ale co tam i na 100% to bedzie dziewczynka. Kazala lykac zelazo bo mam troche za malo i dostalam Monural (jakas bakterie mam w moczu) ale to mam wypic tylko raz na noc

witam,
ja jestem wlasnie po wizycie u gina termin mam na 28.01 ale ok 15.01 mam sie pojawic na wizycie i wtedy zadecyduje co dalej. Mala wazy 2,508 kg i pani doktor stwierdzila ze ma dlugie nogi ciekawe po kim jak my obydwoje mamy po 1,64 cm ale co tam i na 100% to bedzie dziewczynka. Kazala lykac zelazo bo mam troche za malo i dostalam Monural (jakas bakterie mam w moczu) ale to mam wypic tylko raz na noc
To super że dziewczynka:-) A waży też już dobrze;) imię masz dla malutkiej?

teraz sie suwaczki nie zgadzaja ale ni bede juz zmieniac :) ja bym chciala Daria ale moj maz chce albo Maja albo Agata teraz jest dylemat

reklama
Do góry