reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
to ja myślałam, że tylko z mojego taki "kolekcjoner" ale dobrze wiedzieć, że nie jest sam
Ewelina...co za kurw.a z tej laski...no bez przesady...powiem Ci, że może mąż nic do niej nie ma, ale laska ma tupet...i dobrze, że wysłałaś zdjęcia na mejla...niech wiedzą...a z babsztylem ja bym sobie pogadała...ciekawa jestem co powie...normalnie jak przeczytałam Twojego posta to i mi ciśnienie skoczyło! swoją drogą jakbym dorwała w swoje ręce tego kurwiszonka to chyba by nie przeżyła...
Ewelina...co za kurw.a z tej laski...no bez przesady...powiem Ci, że może mąż nic do niej nie ma, ale laska ma tupet...i dobrze, że wysłałaś zdjęcia na mejla...niech wiedzą...a z babsztylem ja bym sobie pogadała...ciekawa jestem co powie...normalnie jak przeczytałam Twojego posta to i mi ciśnienie skoczyło! swoją drogą jakbym dorwała w swoje ręce tego kurwiszonka to chyba by nie przeżyła...
Ostatnia edycja:
ewelina26k
jak mi smutno,ze na święta mam taki prezent no i na troszkę przed narodzinami dziecka. Będe rekorodowo szybko samotną mamą
Donia
Mężowi- perfumy
Bratu- kryminały i kubek na kakao
Mamuśce- płytę Maleńczuka i krem do paszczy bo zawsze sobie żałuje
Ojcu- Marka Knopflera i Móżdżera- zawsze słucha płyt w samochodzie na trasie b-stok- warszawa i cały rok tej z ostatniej gwiazdki rok 2011 był rokiem Phila Collinsa a 2010 white stripes jak jeszcze raz usłyszę cokolwiek z tej płyty popełnie sepuku
Teściowi-wkrętarkę
Teściowej- krem
Szwagierce- płyn do kąpieli czekoladowy, kubek z zaparzaczem i apaszkę
Dwóm przyjaciółkom po płynie czekoladowym do kąpieli i książce
Kocham Merlina ;p )
Mężowi- perfumy
Bratu- kryminały i kubek na kakao
Mamuśce- płytę Maleńczuka i krem do paszczy bo zawsze sobie żałuje
Ojcu- Marka Knopflera i Móżdżera- zawsze słucha płyt w samochodzie na trasie b-stok- warszawa i cały rok tej z ostatniej gwiazdki rok 2011 był rokiem Phila Collinsa a 2010 white stripes jak jeszcze raz usłyszę cokolwiek z tej płyty popełnie sepuku
Teściowi-wkrętarkę
Teściowej- krem
Szwagierce- płyn do kąpieli czekoladowy, kubek z zaparzaczem i apaszkę
Dwóm przyjaciółkom po płynie czekoladowym do kąpieli i książce
Kocham Merlina ;p )
straszna jest nie ?wogole jak wyglada ta kobieta, wow. Zawsze mnie smieszyły, i obrzydzały tego typu kobiety
mało powiedziane. strasznie ordynarnastraszna jest nie ?
ewelina26k
straszna jest nie ?
też tak mysle kurcze jakie laski niektóre są głupie, jak można żonatemu facetowi do którego niby się nic nie czuje wysałać taką fotkę
Eh co najśmieszniejsze to ja jestem zła bo zrobiłam z niej kur...(chyba sama z siebie zrobiła) i biedna rozważa rezygnację na 3 roku ze studiów...jak to mąż okreslił zmarnowałam jej życie, upokorzyłam ją- jeszcz jej broni
reklama
iga73
mi przypomina taki stojące na trasie w lesie między Nadarzynem a Magdalenką pod Warszawą, taka sama "piękna i z klasą"straszna jest nie ?
Ewelinka ja bym ją do męża wyśmiała i stwierdziła bym, że nie podejrzewałam go o tak kiepski gust
co do robienia z niej k. - przecież Ty jej takiego zdjęcia nie zrobiłaś, więc o co chodzi? sama zrobiła i sama wysłała, jak się umieszcza w necie takie zdjęcia (nawet w mailu) to trzeba myśleć o konsekwencjach, tylko teraz ta k. może chcieć pocieszenia od twojego męża
Ostatnia edycja: