reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witam :-)

Wlasnie wstalam i zjadlam sniadanko. Zaraz kawka i placuszek :-) Potem wybieram sie do Tesco, mam zrobic troche zakupow, kupic papier do pakowania prezentow i jeszcze cos tam dokupic do paczek :-) I sobie juz wszystko przygotuje (czesc juz popakowana :-)).
Tez mam dzis wizyte u gin o 16.30. Ciekawe ile moja Mala urosla :-) Lekarka ma mi juz przekazac wszystkie papiery i mamy sie juz konkretnie na wszystko umowic :-) Tylko musze chyba jechac sama, bo Maz ma umowione wazne spotkanie w pracy z klientem. No ale Mu potem wszystko przekaze.

Anastazja- nie denerwuj sie. Wiadomo-kazdy zabieg moze miec jakies komplikacje, ale bez paniki. Takich zabiegow robi sie tysiace dziennie, a dzieje sie cos niezwykle rzadko! Moja Mama miala 2 cc pod narkoza i chyba 4 operacje tez pod narkoza. Wiadomo, ze potem czlowiekowi jest niedobrze, ale to szybko mija i jest ok. Wiec glowa do gory :-)

Milego dnia :-)

Ostatnia edycja:
reklama
No tak powtórki ;-)
Tak się przejęłam Duśką że nagrałam sobie ktokolwiek widział i kto do Nas przyjdzie będzie miał to puszczone. Trzymaj się Duśka!!!

No to jestem uziemiona :-( pada śnieg i już autem nie wyjadę, szlak!
Ja nie chcę śniegu i tej całej zimy :angry: no to teraz będę w ciąży na całego bo do sklepu będą mnie wozić, cudownie...:cool:

Właśnie wróciłam od lekarza, ale wszystko w odpowiednim wątku ;)
Kasia powaliło mnie to jak napisałaś, że Twój kot zlizuje śnieg ;D U nas na razie mróz, wszystko białe dookoła.. czekam na śnieg!:)
Myślałam, że nie dojdę od tego lekarza bo oczywiście musiałam iść pieszo żeby po drodze w mleczarni ser kupić .. mały tak się wypina że to cholernie boli! Dziś po południu do domku jadę, żeby trochę ogarnąć i ubrać choinkę (jednak będzie sztuczna bo P. nie dał rady iść do lasu.. a po drugie stwierdził że mu żal takiej bo potem jej wsadzić nie można, więc na przyszły rok obiecał że kupimy w doniczce żeby potem zasadzić ją przed domem ;)) a w piątek z rana wracam do rodziców, żeby zrobić sałatki itd. ;)

Dzień doberek, usmażyłam już z rana rybki, zaraz zrobię zalewę :)

Kasia
"Głęboka woda" leci w niedziele o 21.10 na dwójce :) .... Żałuję, że nie widziałam Ktokolwiek widział ....

Miłego dnia - u nas pada śnieg :)))))))))))))))))

witam sie :)
noc mialam koszmarną .. obudzilam się o 4 rano, poszłam siku, wracam i nagle zaczal mnie tak strasznie bolec brzuch, uciskać w plecach, krzyzu, w miejscu gdzie sa nerki, nie wiem jak to opisac, ze nigdy w zycciu jeszcze tak mnie nie bolalo! Przestraszylam sie bardzo, kiedy nie przechodzilo, myslalam, ze to moze juz? :eek: ale wzielam po godzinie apap, połaziłam po domu, i po dwoch godzinach przeszło .. brrr!

A. pojechal teraz do pracy, a ja ide się kąpac, pozniej odbior zakupów, sprzatanko,l obiadek, ii po mame :-)

Dziewczyny jeśli chcecie obejrzeć odcinek Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie to tu link można podać go gdzieś dalej żeby jakoś pomóc : 20.12.2011, 15:20 - Telewizja Polska SA
Kasia ta "Głęboka woda" faktycznie fajny serial, ale ja już widziałam pierwszy odcinek wcześniej niż zaczeło być głośno o tym w TV bo kiedyś puścili go na jakimś kanale, późno wieczorem..

Hej dziewuszki :)

Anastazja wszystko bedzie dobrze! nie pokazuj mamie stresu bo kobiecina bardziej sie bedzie przejmowac i stresowac
Kasia witaj w klubie :) moj rekord to 2,5h spania przez cala noc :) w tym jeszcze pojscie raz siku :szok:

mnie moj M. rano o 6:45 zawiozl do szpitala na wizyte.. ale okazalo sie ze moj gin ma operacje :sorry: nie bylo sensu zebym wracala do domu.. i czekam az skonczy mial skonczyc o 9 a jest juz 11:35 :|... cale szczescie moja przyjaciolka blisko szpitala mieszka to u niej siedze :-D mam nadzieje ze w koncu doczekam sie dzisiejszej wizyty.. pozniej przyjaciolka mnie odwiezie do domku.. takze nie musze sie martwic ze cos mi sie stanie w metrze :-)

milego dnia

Alka masz racje, reportaż wywołuje ciarki.. ja się popłakałam jak był moment że spodziewają się dziecka..
Fazerkam, nie zazdroszczę czekania ale najważniejsze że możesz u koleżanki posiedzieć ;)

reklama
Do góry