reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
hey Wam ! :)
Asteria ale super, że już z malutką w domu;) Fajne święta będziecie mieli:-)
Wróciłam z urzędu pracy ( a mam tam daleko) i brzuch boli okrutnie:( teściu zrobił mi rybkę, płakać mi się chciało jak ją niosłam. A kot mi wywalił ze stołu wszystko i podarła reklamówki:wściekła/y: Nie mam siły tego sprzątać. Dzisiaj z rana krzyczałam na nią, bo fajną zabawę sobie znalazła - opieranie się o choinkę i patrzenie jak leci na podłogę:wściekła/y:
Czytałam wasze posty o świętach i rodzince. Ja wychowywałam się głównie z babcią i dziadkiem od urodzenia ( mama ciągle pracowała a ojciec w delegacjach) i dlatego mam lepszy kontakt z dziadkami. Mój ojciec do dzisiaj za granicą i jest dwa razy w roku w PL. Z racji tego, że mamy identyczne charakterki i swoje honory, nie dogadujemy się, w sumie nie rozmawiamy ze sobą od dawna :) mama jak to mama, póki nie słyszę co u ojca, to rozmawiamy. Nie lubię świąt u nich, bo ja jestem przyzwyczajona do mojej babci. Ona też mnie traktuje z dziadkiem jak córkę ( ma 12 wnuków, ale ja czuję się wyjątkowa:-)) Trochę mi smutno, że to pierwsza wigilia bez dziadków, a kombinuje już żeby w niedzielę nie jechać do rodziców, ale to wiąże się z tym, że nie pójdę do babci:-(
Wkurzają mnie moi starzy, bo nie mamy ślubu i nas oboje traktują jak nie rodzinę, mimo dziecka. Z mamą już nie gadam, bo wręcz kazała MI na wigilię przyjechać SAMA:wściekła/y: więc ograniczam kontakty., tak jak mój D. z teściami i w sumie mi z tym dobrze. Moja teściowa to też kawał jędzy, ale z nią mam od 5 lat lepszy kontakt niż z moją mom. Ona nigdy nie traktowała mnie, jak kogoś obcego.
Wybaczcie, za te żale, ale dzisiaj wściekam się i musiałam gdzieś to napisać:-)

Justyś gdzie jak nie tutaj na BB, chciałaś wylać swoje żale? Co do kontaktów ojciec - córka to ja też mam słabe, bardziej z mamą jestem związana. Ta Twoja kotka to niezłe zajęcia sobie znajduję, heh ale też bym się zdenerwowała na nią..

Hej, ja znów nie mogłam spać dzisiaj. A po tym jak D. wyszedł do pracy, to już w ogóle bezsenność mnie dopadła. Planuję dzisiaj zrobić ostatnie przedświąteczne porządki, potem tylko na ile będę mogła to pomogę mamie w kuchni i spokojnie będę przeżywać Święta. Uwielbiam tą atmosferę :-) U nas to takie prawdziwe rodzinne Święta.

Asteria super, że nareszcie wrócisz do domu :-D

Wszystkim mamusiom życzę miłego dnia!

Jostyna, gratulacje z powodu zaliczonej sesji:-)
Adak, trzymaj się kochana i leż, leż, leż!!
Asteria, cieszymy się razem z Tobą:-)
JustyS, dobrze, że z dziadkami ci się układa. I nie martw się, teraz tworzysz już swoją własną rodzinę. Co za różnica czy z ślubem czy bez..

reklama
Do góry