reklama
Witam :-)
Ja dopiero wstalam i jem sniadanko :-) Dzis mam pracowity dzien :-)
Asteria- jakie dobre wiadomosci :-) Super, ze z mala Ninka juz wszystko dobrze i trzymam kciuki, zeby badanie wyszlo dobrze i wracajcie do domku, do Meza i do Wojtusia (bo sie na pewno stesknili). I w Swieta bedziecie juz wszyscy razem :-)
Milego dnia :-)
Ja dopiero wstalam i jem sniadanko :-) Dzis mam pracowity dzien :-)
Asteria- jakie dobre wiadomosci :-) Super, ze z mala Ninka juz wszystko dobrze i trzymam kciuki, zeby badanie wyszlo dobrze i wracajcie do domku, do Meza i do Wojtusia (bo sie na pewno stesknili). I w Swieta bedziecie juz wszyscy razem :-)
Milego dnia :-)
Ostatnia edycja:
Witajcie kochane mamuśki i maleństwa.
Witam się z samego ranka i pochwalę się, że zaliczyłam już sesję zimową Teraz mogę spokojnie czekać na dzidziusia beż innych dodatkowych stresów..
Asteria bardzo się cieszę, że masz już malutką przy sobie, śliczna jest no i święta razem w domku
Anastazja ja na Twoim miejscu to bym porozmawiała o możliwość wcześniejszego zaliczenia sesji. Potem byś się tylko przygotowywała do porodu, bez stresu egzaminów itp...
Oj już trzy stycznióweczki urodziły i mają swoje kochane maleństwa przy sobie...mnie teraz nachodzi, że to już niedługo...i jakoś nie wierzę...
Witam się z samego ranka i pochwalę się, że zaliczyłam już sesję zimową Teraz mogę spokojnie czekać na dzidziusia beż innych dodatkowych stresów..
Asteria bardzo się cieszę, że masz już malutką przy sobie, śliczna jest no i święta razem w domku
Anastazja ja na Twoim miejscu to bym porozmawiała o możliwość wcześniejszego zaliczenia sesji. Potem byś się tylko przygotowywała do porodu, bez stresu egzaminów itp...
Oj już trzy stycznióweczki urodziły i mają swoje kochane maleństwa przy sobie...mnie teraz nachodzi, że to już niedługo...i jakoś nie wierzę...
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
Alka TY na L4 ?? to niemożliwe! co za wiadomość z ranaL4 dzień drugi - spałam do 9.30 .... Kurcze nie wiedziałam, że tak się da
Później Was nadrobię, bo teraz jestem głodna jak wilk
Miluśkiego dnia
W końcu czas świąteczny to czas cudów... Prawda??Alka TY na L4 ?? to niemożliwe! co za wiadomość z rana
Asteria
Wdrożona(y)
Oj, wojtus już bardzo marudzi babci że chce do mamy i taty.
Czy ktoś wie co z mami?
Czy ktoś wie co z mami?
hej
Ciezko bylo nadrobic te Wasze nocne pogaduchy:-)
Asteria-ciesze sie, ze juz z Ninka wszystko dobrze!!!
Gosia-gratuluje choinki! I cale szczescie, ze jej nie dzwigalas sama
ewelina-fajnie, ze Twoj facet Ci powiedzial o tym spotkaniu z ta laska, ale wiadomo, trzeba czujnym byc. TAkie laski sa niebezpieczne!
Znow dziwna cisza u Mami...
Ciezko bylo nadrobic te Wasze nocne pogaduchy:-)
Asteria-ciesze sie, ze juz z Ninka wszystko dobrze!!!
Gosia-gratuluje choinki! I cale szczescie, ze jej nie dzwigalas sama
ewelina-fajnie, ze Twoj facet Ci powiedzial o tym spotkaniu z ta laska, ale wiadomo, trzeba czujnym byc. TAkie laski sa niebezpieczne!
Znow dziwna cisza u Mami...
Oj, wojtus już bardzo marudzi babci że chce do mamy i taty.
Czy ktoś wie co z mami?
Znajac Mami napisze wieczorem, ze sobie smacznie spala i ze niepotrzebnie sie denerwujemy, bo wszystko ok ;-)
reklama