reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

L4 dzień drugi - spałam do 9.30 .... Kurcze nie wiedziałam, że tak się da :szok:
Później Was nadrobię, bo teraz jestem głodna jak wilk

Miluśkiego dnia

reklama
Witam :-)

Ja dopiero wstalam i jem sniadanko :-) Dzis mam pracowity dzien :-)

Asteria- jakie dobre wiadomosci :-) Super, ze z mala Ninka juz wszystko dobrze i trzymam kciuki, zeby badanie wyszlo dobrze i wracajcie do domku, do Meza i do Wojtusia (bo sie na pewno stesknili). I w Swieta bedziecie juz wszyscy razem :-)

Milego dnia :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane mamuśki i maleństwa.
Witam się z samego ranka i pochwalę się, że zaliczyłam już sesję zimową;) Teraz mogę spokojnie czekać na dzidziusia beż innych dodatkowych stresów..
Asteria bardzo się cieszę, że masz już malutką przy sobie, śliczna jest no i święta razem w domku ;)
Anastazja ja na Twoim miejscu to bym porozmawiała o możliwość wcześniejszego zaliczenia sesji. Potem byś się tylko przygotowywała do porodu, bez stresu egzaminów itp...

Oj już trzy stycznióweczki urodziły i mają swoje kochane maleństwa przy sobie...mnie teraz nachodzi, że to już niedługo...i jakoś nie wierzę...;)

hej
Ciezko bylo nadrobic te Wasze nocne pogaduchy:-)
Asteria-ciesze sie, ze juz z Ninka wszystko dobrze!!!
Gosia-gratuluje choinki! I cale szczescie, ze jej nie dzwigalas sama:tak:
ewelina-fajnie, ze Twoj facet Ci powiedzial o tym spotkaniu z ta laska, ale wiadomo, trzeba czujnym byc. TAkie laski sa niebezpieczne!

Znow dziwna cisza u Mami...:no:

reklama
Do góry