reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Asteria- ja Cię rozumiem, bo ja też palaczka. Teraz mnie odrzuca i sobie nie wyobrażam,ale wiem, że nałóg to nałóg. rozgrzeszamy Cię tu, ale pomyśl,że gdyby się cokolwiek stało, byś sobie nie wybaczyła... i nie pal

A jeśli chodzi o wysiłek intelektualny to ja mam też tragedię :( ja zawsze siadałam przed egzaminem dzień raz dwa przeczytała, rano powtórka i super. a teraz.zero skupienia jak juz się chwilę pouczę, to mnie głowa boli ze zmęczenia :/ coś mi się ciekawy wrzesień zapowiada.a przed porodem jeszcze muszę się obronić. masakra :(

Emm wrzesień dobrze rokuje, bo podobno trugi trymestr płodny intelektualnie i najlepszy na naukę jęzków obcych :)

reklama
asteria nie martw sie. Tylko nie pal wiecej. Ja paliłam imprezowalam do 6 tyg ciazy < nie wiedzialam ze jestem z fasolka> i wszystko jest OK. Jedyne co lekarz mi sie spytał czy palilam papierosy <na badaniu 4d>...a ja ze do 6 tyg na co odp. ze nic nie da sie ukryc bo było widac na obrazie.

ja dzis przełozyłam obrone pracy na wrzesnia. I tak przekladam juz rok :p

ufff nadrobilam was :eek:
wiecie juz mi wirus nie blokuje tej strony
teraz przeszedl na zdjecia z usg :wściekła/y:
ja nie wiem czy ktos to robi
czy to tak samo
bo ja sie nie znam

co do kuchni to tez nie daje rady gotowac
ja bym tylko nalesniki jadla
ale przez to nie mam pomyslu na obiad dla moich chlopakow:confused:
ostatnio same zupy im gotowalam
a ono mi dzis cos o miesie wspomnieli
a ja na mieso patrzec nie moge bo tak mnie muli
naszczescie dalej nie wymiotuje

ogladaliscie wiadomosci
dzis caly dzien smiertelnych wypadkow na drodze:szok:

a jak u was z ubraniami
bo ja teraz w niczym sie nie widze
na ciazawe za maly brzuszek
a w normalnych dziwnie wygladam
jak kaczuszka
bo brzuszek juz widoczny
golym okie widac ze w ciazy jestem
moze dlatego ze to 3
jutro wstawie zdjecie do galerii brzuszkow

Głowa przestała boleć - zjadłam kanapke i jak ręką odjął. :)
nooo i ptasie mleczko.

Naleśniki, mmm mam ochotę, tylko na takie babcine, bo ja sama nie potrafię tego babcinego smaku wydobyć. A babcia daleko, 360 km ode mnie no i co teraz...

Marciaa jeszcze nie wiem dokąd pojedziemy, bo ja jeśli nie kupuję dalekiej wycieczki to nic nie planuję - wsiadam i jadę :) choć kusi mnie Trójmiasto bo kocham Gdańsk :):):)

wiem, wiem dziewczyny... ja starałam się nie palić już w czasie starania i było ok:-) aż do dziś... i wiem ze dziś to już ostatni raz...

My pojedziemy chyba na wieś... mam domek na wsi na końcu świata fajne miejsce do wypoczynku od wielkiego miasta:-)

Marciaa jeszcze nie wiem dokąd pojedziemy, bo ja jeśli nie kupuję dalekiej wycieczki to nic nie planuję - wsiadam i jadę :) choć kusi mnie Trójmiasto bo kocham Gdańsk :):):)

wiadomo:p trójmiasto wymiata:p w końcu sama jestem z Gdańska:)

Emm..a Ty co studiujesz? mnie czekają dwie obrony za rok:p ale jedną pracę chcę napisać w wakacje, a drugą w semestrze zimowym:) a co do teściowej to była pełna wyrozumienia dla mnie i mówiła, że sama widzi, że TŻ jest niedojrzały, ale żebym dała mu czas..:)

Asteria! proszę mi więcej nie palić...ja nigdy nie paliłam...i zawsze dym mnie wkurzał, ale teraz to istna masakra...uwierzycie, że przy rozszczelnionym oknie (nie otwartym, a rozszczelnionym tylko...nie wiem czy wiecie o co chodzi:p) normalnie czuję jak mój sąsiad na papierosa wychodzi na balkon!! masakra! wcześniej tak nie miałam!!

a i muszę się pochwalić, że po rozmowie z teściami i rodzeństwem TŻ mój ukochany zmienił swoje podejście do mnie!! nareszcie! wydaje mi się, że bał się reakcji rodziców...a oni kupili mi wielki bukiet kwiatów i książkę o ciąży:) i mówi, że nas wspierać będą, niezależnie od tego co postanowimy w stosunku do siebie (czy będziemy razem czy nie, czy chcemy się pobrać czy nie) to, że wszystko zaakceptują i że mamy się cieszyć, bo to powód do radości:p a ja właśnie robię dla moich rodziców tort:p bo moi się jutro dowiedzą;P

Anastazzja: obiecuje poprawe! Gratuluje takich tesciów... swietna reakcja:D oby takich wiecej bylo:))

Moja tesciowa mnie za to doprowadziła do K**wicy, wyobrazacie sobie ze od poniedziaku ma częsciowy paraliż twarzy i ta baba nie poszla z tym do lekarza!!!! przeciez to moze byc udar albo cos... dobrze ze dzis ja niespodziewanie nawiedzilam... i jutro idzie do lekarza...

reklama
Do góry