reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

anastazja- technologie zywności i zywienie człowieka. inżyniera dopiero robie, chce obronić sie w grudniu, a magistra chce z technologii chemicznej, ale to już zaocznie, bo dzidzia będzie:) a teściowie twoi to sie wzruszyłam normalnie:) my dziś jedziemy na weekend do rodziców A. i im powiemy. ciekawe jaka reakcja, ale myślę, że raczej pozytywna. w końcu oni mieli A. na studiach i byli od nas dwa lata młodsi :)

reklama
czesc ślimaczki :):-p:-p:-p

wstałam , czuję się gitnie, jelito za to napierdziela konkretnie, znów skurcz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

em - przyjemnej podróży :)

asteria - wypoczynek na wsi, dla mnie jdna z najlepszych form wypoczynku:tak:

alka - ja tez uwielbiam Gdańsk - byłam co prawda raz - ale się zakochałam, Kraków to pikuś od tamtej pory ;)

Beatka - Jelitkowo ?????:szok::szok: a to się uśmiałam, może mi tam jalitka odpuszczą, jak się wybiorę :) :-D:-D:-D hahahha !!!

Mąż ma urlop w połowie lipca, chcemy jechac najpierw na wieś, a potem nad morze :) dalje nie mam pomysłu na rocznice ślubu .... ide się dziś poopalać trochę :cool2:

dzień dobry przyszłe mamy
nie wiem na którym watku jeszcze pisać bo chyba koniec stycznia poczatek lutego przewidziany poród ale napisze i przywitam sie i tu

wiec witam drogie mamuśki

Cześć mamuśki ... Palemka muuuaaaa :):):) ja jak zwykle rozpoczynam dzień bez żadnych dolegliwości i przypadłości. Czuję się wyśmienicie. Dziś mam imieninki i mąż podarował mi śliczną sukienkę. Nie jest ciążowa, tzn nie nazywa się ciążowa, ale jest odcięta pod biustem i brzuszek w niej ślicznie wygląda :):):) Tylko why dziś jest tak pochmurno, że musiałam założyć dzinsy ??? Miłego dzionka kobietki.

agatulka25 witam:-)
Emmm ja podobny tytuł technika mam:-D tyle, że ja technik żywienia i gospodarstwa domowego:-D
Alka1106 w takim razie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)

reklama
Do góry