reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Marciaa nie stresuj się - będzie dobrze :) musi być!! My będziemy czekać po powrocie na jakieś fotki, choć nie powiem - za te Kanary to Cię wcale nie lubię ;) nas w tym roku czeka polskie morze, ale lepszy rydz niz nic ;)

Donia to Ci fajnie ja bym Chiny chciała zobaczyc ale nie zobaczę...bo nie latam takich dystansow.

Alka a gdzie jedziecie? Ja kocham polskie morze i tez pewnie jeszcze pojedziemy...
My co roku jezdzimy do Ustki :)

Donia to Ci fajnie ja bym Chiny chciała zobaczyc ale nie zobaczę...bo nie latam takich dystansow.

Alka a gdzie jedziecie? Ja kocham polskie morze i tez pewnie jeszcze pojedziemy...
My co roku jezdzimy do Ustki :)

Marciaa a co Ci się dzieje podczas lotu? czy tylko taki paniczny lęk? Ja też nie lubie długich tras, a szczególnie ta do Chin mnie strsowała bo w dniu wylotu dowiedziałam się, że jestem w ciąży :). Ale to zawsze kwestia zajęcia głowy, na długich trasach masz filmy, gry, muzykę i środki znieczulające :)
A Chiny fajne, ale żebym się tam ponownie wyrbała....to raczej nie :)
A nasze morze najładniejsze, i ja najbardziej lubię Krynicę Morską i okoliczne wioseczki

a ja sie dziś przyznam ze zgrzeszyłam... nosiło mnie cały dzien... i poszłam do sklepu i kupialm sobie papierosy... zapaliłam jednego i teraz jest mi zle na sumieniu...:-( ale poprostu nie moglam sie powstrzymac... reszte już wyrzuciłam do smietnika...
ale powiem wam ze jeszcze tak nie mialam... przy zadnej z ciazy... zeby mnie az tak nosiło...

Marciaa ale super ja tez chce gdzies wybrac sie na wakacje ale nie mam planu gdzie...

Donia
ale ci zazdroszcze tych chin:) chodz moje marzenie najwiksze to pozwiedzac skandynawie:)

e tam, było minęł, jeden nie zaszkodzi, a jak obiecasz poprawę bedzie ok :)
i już się nie złośc na siebie bo fasolka poczuje

reklama
oj Kochane, trudno jest Was nadrobić...idziecie jak burza..he he ;-)

a ja mam dzisiaj ciężki dzień za sobą, bo pisałam egzamin dzisiaj...ahhh...i tak teraz odpoczywam i relaksuje się na forum;-)

Do góry