reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

oj Kochane, trudno jest Was nadrobić...idziecie jak burza..he he ;-)

a ja mam dzisiaj ciężki dzień za sobą, bo pisałam egzamin dzisiaj...ahhh...i tak teraz odpoczywam i relaksuje się na forum;-)

a za czego ten egzamin? ja nie jestem w stanie żadnego wysiłku intelektualnego z siebie wydobyć. Jestem w trakcie pisania projektu i czuję się jakaś upośledzona umysłowo :(

reklama
Asteria, a smakowała Ci ta fajka? :) Ja przez pierwsze tygodnie miałam taką ochotę zapalić, a teraz nawet sobie tego nie wyobrażam - nie dałabym rady...bleee

A mnie strasznie boli głowa. Od rana. Poszłam na basen, żeby trochę odpocząć i dalej napierdziela. Ja jestem tłumokiem ciążowym, więc zapytam doświadczonych - można coś brać? Jakieś apapy, paracetamole?
Coś któraś tu pisała o lekach przeciwbólowych. Trochę się boję brać cokolwiek, ale zaraz umrę z bólu.

A mnie strasznie boli głowa. Od rana. Poszłam na basen, żeby trochę odpocząć i dalej napierdziela. Ja jestem tłumokiem ciążowym, więc zapytam doświadczonych - można coś brać? Jakieś apapy, paracetamole?
Coś któraś tu pisała o lekach przeciwbólowych. Trochę się boję brać cokolwiek, ale zaraz umrę z bólu.

paracetamol czysty można, on występuje pod nazwą Paracetamol lub Apap lub Panadol
nie męcz się, weź tabletkę

donia poprostu panicznie sie boje turbulencji. Im wiecej latam to moj strach jest wiekszy. Dziwne. Powinno być na odwrot. Ja nie korzystam z filmow i muzyki tylko patrze na zegarek nawet gazety nie czytam. Nie moge sie skupic. Tak bym wziela uspokajacza ale w tej sytuacji nie da rady. Na 12h lotu nawet nic nie przełkne i oka nie zmrużę wiec wyobraz sobie jak sie czuje po wyjsciu z samolotu...bol lba i wpierdzieliłabym lodowe :p hehe

kurcze no i mowilam ze sie super czuje...i znowy wymioty:(

donia poprostu panicznie sie boje turbulencji. Im wiecej latam to moj strach jest wiekszy. Dziwne. Powinno być na odwrot. Ja nie korzystam z filmow i muzyki tylko patrze na zegarek nawet gazety nie czytam. Nie moge sie skupic. Tak bym wziela uspokajacza ale w tej sytuacji nie da rady. Na 12h lotu nawet nic nie przełkne i oka nie zmrużę wiec wyobraz sobie jak sie czuje po wyjsciu z samolotu...bol lba i wpierdzieliłabym lodowe :p hehe

kurcze no i mowilam ze sie super czuje...i znowy wymioty:(

ja tam wiem, że jak wsiadam do samolotu to już na nic nie mam wpływu, a turbulencie to wina pogody, na to też nie mamy wpływu :) ale wiem, że odczucia w samolocie to sprawa indywidualna, ja moją koleżankę zawsze muszę trzymać za rękę i przy starcie i lądowaniu jest zielona :)

a ja objawów, brak, a mamy ciąże w tym samym wieku
no może piersi urosłu o jeden rozmiar, a o brzuchu już nie wspomnę :)

Asteria- ja Cię rozumiem, bo ja też palaczka. Teraz mnie odrzuca i sobie nie wyobrażam,ale wiem, że nałóg to nałóg. rozgrzeszamy Cię tu, ale pomyśl,że gdyby się cokolwiek stało, byś sobie nie wybaczyła... i nie pal

A jeśli chodzi o wysiłek intelektualny to ja mam też tragedię :( ja zawsze siadałam przed egzaminem dzień raz dwa przeczytała, rano powtórka i super. a teraz.zero skupienia jak juz się chwilę pouczę, to mnie głowa boli ze zmęczenia :/ coś mi się ciekawy wrzesień zapowiada.a przed porodem jeszcze muszę się obronić. masakra :(

reklama
Do góry