reklama
donia 1980
Fanka BB :)
dziewczyny, a pijecie w ciązy kawę?
ja nie moge sobie odmówić rano, słabej z mlekiem ale może przerzucę się na bezkofeinową?
ja nie moge sobie odmówić rano, słabej z mlekiem ale może przerzucę się na bezkofeinową?
dziewczyny, a pijecie w ciązy kawę?
Ja tego problemu nie mam, bo nigdy nie piłam kawy. Nie potrzebuję jej i nawet specjalnie nie lubię. No chyba, że latte, ale to bardzo rzadko i poza tym latte to mleko z kawą a nie kawa z mlekiem ;-) Jednak podobno jedna filiżanka nie zaszkodzi, ale słabszej niż zwykle!
nagapalma codziennie tak samo 8-16 i między 9-15 udaję, że pracuję ( oczywiście na babyboom, fb, gg i innych podobnych) do 9 jem śniadanie i piję herbatkę, a po 15 zaczynam się pakować do domku hihihi Ucieczka - dobry pomysł, a do domku mam pieszo 2 minuty, oczywiście pod warunkiem, że idę naprawdę wolno
donia 1980
Alka to masz luksus z tym spacerkiem. Ja niestety komunikacją miejską, ale powiedziałam basta i zabieram mężusiowi samochód, w te upały podróż autobusem może się skończyć hafcikiem.
A dobrze, że mnie uspokoiłyście z kawą. Ja zawsze miałam niskie ciśnienie, ale w ciązy nawet do 127/70 dochodzi
A dobrze, że mnie uspokoiłyście z kawą. Ja zawsze miałam niskie ciśnienie, ale w ciązy nawet do 127/70 dochodzi
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
hejka
ja dzis na obrotach...walizeczki spakowane wiec jutro bede miała luzik
Kurde tak bardzo sie boje lotu z mlodym jak My to wytrzymamy........
ale bede miala tu co nadrabiac. Nie piszcie za duzo
co do sexu to ja dzis rano drugi raz w ciagu miesiaca. he he
ja jestem okropny kawosz. Ł mnie czasem opiernicza ze tyle pije ale w ciazy nie pijam w ogole. Raz mi się inkę zdarzyło wypić ale bez rewelacji ...
a co do cisnienia to ja mam czesto 130/80 ale to przewaznie z rana
ja dzis na obrotach...walizeczki spakowane wiec jutro bede miała luzik
Kurde tak bardzo sie boje lotu z mlodym jak My to wytrzymamy........
ale bede miala tu co nadrabiac. Nie piszcie za duzo
co do sexu to ja dzis rano drugi raz w ciagu miesiaca. he he
ja jestem okropny kawosz. Ł mnie czasem opiernicza ze tyle pije ale w ciazy nie pijam w ogole. Raz mi się inkę zdarzyło wypić ale bez rewelacji ...
a co do cisnienia to ja mam czesto 130/80 ale to przewaznie z rana
donia 1980
oj Marciaa przypomniałaś mi, że też muszę się spakować, czeka mnie 15h samochodem blee
ale Wy to pewnie na cieplutkie wakacje śmigacie? eh pozazdrościć
ale Wy to pewnie na cieplutkie wakacje śmigacie? eh pozazdrościć
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Donia to Ty do Chin lecisz ?)))
no jedziemy na Kanary 5 h lotu o 17 staertujemy...3majcie kciuki bo ja nie cierpię latać :-(
no jedziemy na Kanary 5 h lotu o 17 staertujemy...3majcie kciuki bo ja nie cierpię latać :-(