Anastazzja
Fanka BB :)
hehe..zobaczymy mi póki co do śmiechu nie jest... a ta dzisiejsza wizyta zupełnie mi nie pasuje bo chcę upiec dla moich rodziców tort o taki Tort Chałwowy - Przepis , bo moja mama lubi chałwę a u góry chcę napisać im: dla Babci i Dziadka od Kropka i wstawić świeczki i jutro im wręczyć go popołudniu i tak im powiedzieć, że jestem w ciąży mama to z radości chyba oszaleje moja siostra (która nie lubi dzieci) mało się ze szczęścia nie popłakała już mówiła, że z mamą się kłócić będą kto co kupi i jak jej pokazałam mój wymarzony wózek to powiedziała, że ona chce go kupić
Alka z nim już próbowałam rozmawiać ze sto razy, ale on tylko biadoli..więc cóż...prawdę mówiąc mało mi już to robi jeśli chce się zmienić to proszę bardzo, a jeśli nie to ja już więcej nie będę go o to prosić... a jego rodzice cóż zrozumieją...nie będę ukrywać tego, że jest świnią w stosunku do mnie tylko dlatego, żeby im przykro nie było..
Ewelinka...od marca....o mamo jak wytrzymujecie?
Alka z nim już próbowałam rozmawiać ze sto razy, ale on tylko biadoli..więc cóż...prawdę mówiąc mało mi już to robi jeśli chce się zmienić to proszę bardzo, a jeśli nie to ja już więcej nie będę go o to prosić... a jego rodzice cóż zrozumieją...nie będę ukrywać tego, że jest świnią w stosunku do mnie tylko dlatego, żeby im przykro nie było..
Ewelinka...od marca....o mamo jak wytrzymujecie?
Ostatnia edycja: