reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

hehe..zobaczymy:p mi póki co do śmiechu nie jest...:p a ta dzisiejsza wizyta zupełnie mi nie pasuje:p bo chcę upiec dla moich rodziców tort o taki Tort Chałwowy - Przepis , bo moja mama lubi chałwę:p a u góry chcę napisać im: dla Babci i Dziadka od Kropka i wstawić świeczki:) i jutro im wręczyć go popołudniu:) i tak im powiedzieć, że jestem w ciąży:) mama to z radości chyba oszaleje;) moja siostra (która nie lubi dzieci) mało się ze szczęścia nie popłakała:p już mówiła, że z mamą się kłócić będą kto co kupi i jak jej pokazałam mój wymarzony wózek to powiedziała, że ona chce go kupić:)

Alka:) z nim już próbowałam rozmawiać ze sto razy, ale on tylko biadoli..więc cóż...prawdę mówiąc mało mi już to robi:) jeśli chce się zmienić to proszę bardzo, a jeśli nie to ja już więcej nie będę go o to prosić...:) a jego rodzice:) cóż:) zrozumieją...nie będę ukrywać tego, że jest świnią w stosunku do mnie tylko dlatego, żeby im przykro nie było..

Ewelinka...od marca....o mamo:D jak wytrzymujecie?:p

Ostatnia edycja:
reklama
Livastrid:p mnie do kuchni też chwilowo specjalnie nie ciągnie (a jestem niesamowicie dobrą kucharką swoją drogą:D), ale chcę im zrobić prezent i już:p zresztą ten tort się dość szybko robi:) więc nie powinno być źle:)

dobra...ja zbieram się do mojej starszej Pani..uff...najgorsze jest to, że ona mnie kawą częstuję, na którą chwilowo nie reaguję najlepiej...ale dobrze, że ma kwiatka od mojej mamy:D przynajmniej tam ląduje część kawy...:p gorzej jak kwiatek przeze mnie uschnie...:p

Anastasia- lepiej nic nie mów i tak synus mamusi jest cudowny a Ty będziesz ta zła baba i powiem ci, że moj A. tez mnie denerwuje troche.nie jest jakos super opiekunczy delikatnie mowiac (tez mlody bo ma 25) i tez jestesmy dlugo razem bo 7 lat .dla fecetow to chyba jednak szybko na dzidzie, ale bedzie lepiej, jak juz sie urodzi. maja 9 miesiecy, zeby sie oswoic.dadza rade
Livastrid-Teśniowa zrozumie ;-) chyba zwariiowałaś

oj co sexu dziewczyny to ja też nie halo
trochę pozwalam mojemu żeby "z krzyża spuścił", ale mnie to nie bierze,
a wczoraj usłyszałam że mam saharę i że bardziej myślę o dziecku niż o nim, tak żartobliwie oczywiście
ale jak ja mam mieć przyjmenośc z sexu jak mnie cycki bolą :)

ja dziś mam nerwa, zrobiła awanturę w metrze bo facet nie chciał mi sprzedać biletu i wezwał ochronę, głupek jeden :szok:

Czy któraś z Was może coś wie co się dzieje z Karolcia1983 z Wawy?? Pisała jakiś czas temu, chyba w zeszłym tygodniu, że zdarzają jej się omdlenia itp.. Od tego czasu cisza i tak właśnie o niej pomyślałam i zaczęłam się nieco martwić...

anisia- ja dzis mialam to samo. pobrali mi 3 fiolki i troche slabo mi sie zrobilo, ale szybko zjadlam kanapke i zaraz smigalam rowerem do domku:) Ja nie płaciłam za nic, a też miałam HBS
alka- ja sie zmuszam do seksiku:) tzn nie jest to jakies straszne, przytulanie calowanie, potem chwila nudy i tyle. a facet szczesliwy i kolacje zrobi :p

no to się posikałam .... ze śmiechu :-D:-D

alka - hej !!! wróciłam z pracy właśnie :) a Ty pracujesz czy nie ? Bo nawet nie spytałam ??? Co ciekawego pichcisz, ja na szybkensa kupiłam sałatke z porów, usmażyłam polędwiczki ( 5 min) i do tego mam gorący kubek barszczyk czerwony - troche to wszytsko nie pasi - ale nie miałąm czasu na nic innego,a mi w brzuchu burczy średnio co 30 min - :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry