reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

hehe..zobaczymy:p mi póki co do śmiechu nie jest...:p a ta dzisiejsza wizyta zupełnie mi nie pasuje:p bo chcę upiec dla moich rodziców tort o taki Tort Chałwowy - Przepis , bo moja mama lubi chałwę:p a u góry chcę napisać im: dla Babci i Dziadka od Kropka i wstawić świeczki:) i jutro im wręczyć go popołudniu:) i tak im powiedzieć, że jestem w ciąży:) mama to z radości chyba oszaleje;) moja siostra (która nie lubi dzieci) mało się ze szczęścia nie popłakała:p już mówiła, że z mamą się kłócić będą kto co kupi i jak jej pokazałam mój wymarzony wózek to powiedziała, że ona chce go kupić:)

Alka:) z nim już próbowałam rozmawiać ze sto razy, ale on tylko biadoli..więc cóż...prawdę mówiąc mało mi już to robi:) jeśli chce się zmienić to proszę bardzo, a jeśli nie to ja już więcej nie będę go o to prosić...:) a jego rodzice:) cóż:) zrozumieją...nie będę ukrywać tego, że jest świnią w stosunku do mnie tylko dlatego, żeby im przykro nie było..

Ewelinka...od marca....o mamo:D jak wytrzymujecie?:p

Ostatnia edycja:
reklama
Livastrid:p mnie do kuchni też chwilowo specjalnie nie ciągnie (a jestem niesamowicie dobrą kucharką swoją drogą:D), ale chcę im zrobić prezent i już:p zresztą ten tort się dość szybko robi:) więc nie powinno być źle:)

dobra...ja zbieram się do mojej starszej Pani..uff...najgorsze jest to, że ona mnie kawą częstuję, na którą chwilowo nie reaguję najlepiej...ale dobrze, że ma kwiatka od mojej mamy:D przynajmniej tam ląduje część kawy...:p gorzej jak kwiatek przeze mnie uschnie...:p

Anastasia- lepiej nic nie mów i tak synus mamusi jest cudowny a Ty będziesz ta zła baba i powiem ci, że moj A. tez mnie denerwuje troche.nie jest jakos super opiekunczy delikatnie mowiac (tez mlody bo ma 25) i tez jestesmy dlugo razem bo 7 lat .dla fecetow to chyba jednak szybko na dzidzie, ale bedzie lepiej, jak juz sie urodzi. maja 9 miesiecy, zeby sie oswoic.dadza rade
Livastrid-Teśniowa zrozumie ;-) chyba zwariiowałaś

oj co sexu dziewczyny to ja też nie halo
trochę pozwalam mojemu żeby "z krzyża spuścił", ale mnie to nie bierze,
a wczoraj usłyszałam że mam saharę i że bardziej myślę o dziecku niż o nim, tak żartobliwie oczywiście
ale jak ja mam mieć przyjmenośc z sexu jak mnie cycki bolą :)

ja dziś mam nerwa, zrobiła awanturę w metrze bo facet nie chciał mi sprzedać biletu i wezwał ochronę, głupek jeden :szok:

Czy któraś z Was może coś wie co się dzieje z Karolcia1983 z Wawy?? Pisała jakiś czas temu, chyba w zeszłym tygodniu, że zdarzają jej się omdlenia itp.. Od tego czasu cisza i tak właśnie o niej pomyślałam i zaczęłam się nieco martwić...

anisia- ja dzis mialam to samo. pobrali mi 3 fiolki i troche slabo mi sie zrobilo, ale szybko zjadlam kanapke i zaraz smigalam rowerem do domku:) Ja nie płaciłam za nic, a też miałam HBS
alka- ja sie zmuszam do seksiku:) tzn nie jest to jakies straszne, przytulanie calowanie, potem chwila nudy i tyle. a facet szczesliwy i kolacje zrobi :p

no to się posikałam .... ze śmiechu :-D:-D

alka - hej !!! wróciłam z pracy właśnie :) a Ty pracujesz czy nie ? Bo nawet nie spytałam ??? Co ciekawego pichcisz, ja na szybkensa kupiłam sałatke z porów, usmażyłam polędwiczki ( 5 min) i do tego mam gorący kubek barszczyk czerwony - troche to wszytsko nie pasi - ale nie miałąm czasu na nic innego,a mi w brzuchu burczy średnio co 30 min - :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry