Dziewczyny tu jest artykuł: Becikowe 2012: ile wynosi i komu przysługuje? Zmiany po expose Tuska - ofeminin.pl
Chyba jesteśmy jeszcze bezpieczne jeśli chodzi o becikowe
Chyba jesteśmy jeszcze bezpieczne jeśli chodzi o becikowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie, już prowadziłyśmy o tym dyskusję chyba zaraz po expose premiera.85 na łebka już kiedyś o tym rozmawiałysmy Nie pamietam, która wkleiła link. A z 7 strony w sumie jak ktoś ma dochod powyżej 85 na łebka to moze i słusznie ze nie dostaje becikowego. Bez przesady to ma byc pomoc a nie bonus za potomka. Wiem wiem zaraz bedzie lincz ale gdybym miala powyzej 85 rocznie nie wzielabym i kilku moich znajomych tak zarabiajacych nie wzieło. A że nie mam, ba razem nie mamy chetnie sie zaopiekuje ta kasa