tiramisu1976
Fanka BB :)
obowiązuje pit za 2010...no własnie,dla jednych to 4 tyś netto na rodzinę wyda się ogromnie duzo ale to zalezy z jakiego punkut widzenia patrzy. Na forum jesteśmy w różnym wieku i jak ktoś jest dopiero po studiach i zaczyna pracę to zarabiać 2 tyś to niewyobrażalnie duzo ale jak ktoś ma za sobą kilka czy kilkanaście lat pracy to przestaje być aż taki rarytas. Jak zarabia mniej zmienia pracę bo oprócz wykształcenia ma już spore doświadczenie, dodatkowe kursy itd
Ale jak to wchodzi od 2012 to troszkę dziwne, bo my o beckowe składamy po porodzie a pita mamy obowiązek do końca kwietnia- nie wiem jak oni tę kwestię chcą rozwiązać
Bo jak chcą zabrać becikowe to niech zarobią to dodatkowe...bo hm tam chyba jest dochód ok 600 zł na osobę czyli na 2 1200 zł czyli najniższa to chyba każdy kto choć ttrochę sie postara tyle zarobi a facet to tym bardziej powinien mieć ambicje zeby chociaż te 2 tyś przynieść do domu a ak nie mam dlaczego państwo za to płaci?
a ja miałam ciężką noc ale wzięłam nospę i 2 magnezy i już lepiej... ciekawe co powie gin we wtorek... byle do stycznia to tylko jeszcze 2 tygodnie
wydaje mi się że podstawowa wyprawka dla dzidziusia to ze 2 tysiące złotych... wózek mam po Kamilku ale za samą nową budkę i torbę bo tamte elementy wyblakły od słońcalub uległy zniszczeniu zapłaciliśmy 210 zł... a gdzie reszta jak ktoś zaczyna od początku...
Ostatnia edycja: