reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Normalnie coś dzisiaj na tych facetów działało -jakaś siła z kosmosu czy jak?
Dzisiaj ostatnie zakupy i wielka reklamacja (zwrot) materaca Jakubkowego do IKEA (śmierdział jakimiś chemikaliami, chyba klejem i 2 dni wietrzenia nic nie dały, koszmar- no ale jak ten mój się zaczął wykłócać, ajką aferę na całą IKEA zrobił-hehe, to już potem facet z obsługi klienta na mnie błagalnym wzrokiem patrzym "pomóż dobra kobieto, bo nie dma rady z tym panem....".
Cały dzień chciał robić 10 rzeczy na raz. Stoimy przy kasie, a ten mnie zostawia i mówi to ty stój a ja w tym czasie polecę i zrobię "to i to" a po driodze to jeszcze "to i to" Normalnie taki mi chaos dziś fundował, że nie wytrzymałam i mówię do niego "to ty chyba jesteś w ciąży, bo zachowujesz sie jakbyś wodę z mózgu miał" i żeśmy się pośmiali. Ale ponieważ odzyskał kase za materac to mi teraz chodzi i jak coś nie tak to mówi :ale co ? da się? da się załatwić? " i dumny paw :cool:. Ech

reklama
Pola- a ja w sprawie piernika:),kupiłaś i dżem i powidła śliwkowe?Bo ja myślałam, że u nas tylko powidła można dostać:-D.Ja będę piekła w przyszłym tygodniu.
Byłam dziś na szkole rodzenia, był omawiany poród i wszystkie jego etapy-co się dzieje na kilka tygodni przed, jak i przed samym porodem, w trakcie i po:)I ciekawą rzecz powiedziała dziewczyna co prowadzi zajęcia a w szpitalu zajmuje się noworodkami.
Żeby już na kilka tygodni przed porodem zacząć spać z pieluszką albo kocykiem, aby po urodzeniu dzidzia miała tą rzecz ze sobą i czuła nasz zapach:-).Ja będę spać z flanelką:).Czy jak będę szczepić czy podobne rzeczy.Słyszałyście o tym??Bo mi się to nawet spodobało.Mojemu A. raczej nie, ale on ogólnie taki lekko anty na takie nowinki;-).

Pola-Byłam dziś na szkole rodzenia, był omawiany poród i wszystkie jego etapy-co się dzieje na kilka tygodni przed, jak i przed samym porodem, w trakcie i po:)I ciekawą rzecz powiedziała dziewczyna co prowadzi zajęcia a w szpitalu zajmuje się noworodkami.
Żeby już na kilka tygodni przed porodem zacząć spać z pieluszką albo kocykiem, aby po urodzeniu dzidzia miała tą rzecz ze sobą i czuła nasz zapach:-).Ja będę spać z flanelką:).Czy jak będę szczepić czy podobne rzeczy.Słyszałyście o tym??Bo mi się to nawet spodobało.Mojemu A. raczej nie, ale on ogólnie taki lekko anty na takie nowinki;-).

Ja to znam z "wychowania szczeniąt" :-D- działa, więc i u dzieci powinno:-D
Szczególnie jak mama wraca do pracy a maleństwo zostaje z opiekunka.:-(

a ja nigdy nie zrozumiem szału świątecznego... tego że ludzie kupują drogie prezenty.. biorą kredyty.. kupują tyle jedzenia.. z czego i tak większość ląduje w śmieciach....

Załączniki

• sw.jpg
    sw.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 28
Nic mi nie mowie o dziadach. Wylam pol wieczoru.
Ze mnei lzy wykrzesac to trzeba mnie ostro wq*rwic:wściekła/y:

Pola boska choineczka. Moja mniej eko jednak. Ł zafundowal mi 2 metry wiec nie mialam tyle tych ozdobek wiec musialam poprzywieszac rozne zawieszki ale co tam :)
DSC00477.jpg

Wprowadziłam prohibicję. 37 różnie może być proszę żeby nie pił. Otwiera przed chwilą piwo. Popatrzyłam wymownie i co usłyszałam? " No co, przynajmniej Cię nie bije..."AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Witam wieczorową porą :).

Tak, z tymi naszymi drugimi połówkami chyba coś jest nie tak ostatnio;-). Z moim też nie halo. Zła jestem strasznie...

Oceanica
tak jakbym mojego słyszała ;).

A choinki macie piękne! Ja to nie wiem czy będziemy mieć w tym roku. a fajnie by było, bo pierwsze święta na swoim :).

Zmęczona coś jestem. I doła mam totalnego.

reklama
Pola Marcia sliczne choinki :-)
my tez juz ubralismy choinke i popieklismy pierniki mniam jutro dodam zdjecie :-) ja dzis padam zakupy poszukiwanie choinki i pieczenie ide spac
dobranoc :)

Do góry