reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

anisia- ja dzis mialam to samo. pobrali mi 3 fiolki i troche slabo mi sie zrobilo, ale szybko zjadlam kanapke i zaraz smigalam rowerem do domku:) Ja nie płaciłam za nic, a też miałam HBS
alka- ja sie zmuszam do seksiku:) tzn nie jest to jakies straszne, przytulanie calowanie, potem chwila nudy i tyle. a facet szczesliwy i kolacje zrobi :p

Emmm...oplułam monitor ze śmiechu:p za tą chwilę nudy:p

Asteria..ja też chodzę do państwowego, ale zastanawiam się czy nie poprosić taty, żeby mi wykupił pakietu w medicoverze, bo normalnie oszaleję z tymi kolejkami i rejestracją...

Beatka:) widzę, że Ciebie podobnie jak mnie męczą popołudniowe mdłości...a krzyża to współczuję...mnie boli od samego początku, ale idzie się przyzwyczaić:)

Vikeyka:) powiedz coś więcej o tym programie...on tylko w Wawie jest?

Ostatnia edycja:
reklama
A ja Wam coś powiem na temat seksu co mi wczoraj powiedział ten nowy gin. Do 12 tyg ostrożnie z seksem, a jeśli już to w prezerwatywie :szok: Podobno sperma nie wpływa dobrze na płód :(:( Nie wiem dlaczego ...

ja nie wiem...mi seksik póki co nie grozi, bo jestem obrażona na TŻ, bo zachowuje się mało dorośle..a przyznam się szczerze, że nie tego się po nim spodziewałam..bo tak długo jesteśmy razem...ja wiem, że młodzi jesteśmy (ja 23, on 22) ale tak czy siak...chyba wiedział skąd się dzieci biorą...a teraz niby taki zdziwiony...ale nie chce mi się o nim gadać...gorzej, że dziś mam wieczorem pojechać do jego rodziców, bo im dziś powiedział...jego mama była bardzo miła i powiedziała, że ona z mężem o tym już od miesiąca myślała i że się bardzo cieszą..ale pewnie będę nas na ślub namawiać, ale powiem im prosto z mostu, że nie zamierzam wychodzić za ich syna póki ten się zachowuje jak idiota...ciekawe jak zareagują:)

ja nie wiem...mi seksik póki co nie grozi, bo jestem obrażona na TŻ, bo zachowuje się mało dorośle..a przyznam się szczerze, że nie tego się po nim spodziewałam..bo tak długo jesteśmy razem...ja wiem, że młodzi jesteśmy (ja 23, on 22) ale tak czy siak...chyba wiedział skąd się dzieci biorą...a teraz niby taki zdziwiony...ale nie chce mi się o nim gadać...gorzej, że dziś mam wieczorem pojechać do jego rodziców, bo im dziś powiedział...jego mama była bardzo miła i powiedziała, że ona z mężem o tym już od miesiąca myślała i że się bardzo cieszą..ale pewnie będę nas na ślub namawiać, ale powiem im prosto z mostu, że nie zamierzam wychodzić za ich syna póki ten się zachowuje jak idiota...ciekawe jak zareagują:)

Anastazzja może nie tak dosadnie, bo to jednak jego rodzice i należy im się szacunek. Nie twierdzę, że go dla nich nie masz, ale uważam, że powinnaś powiedzieć to w delikatniejszy sposób. Przede wszystkim powinnaś znaleźć czas i miejsce na rozmówę z Twoim TŻ. Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa... Tylko to może pomóc, bo może on nie widzi, że Cię rani. Przykro mi, że tak masz, ale głowa do góry ...

reklama
ja mam zakaz seksiku bo mam krwiaka, zreszta mi już wcześniej lekarz zakazał do 12 tc
Jak pomysle moja abstynencja trwa juz od marca:szok: bo najpierw histeroskopia przed tym nie mogłam, po niej plamiłam, potem zaczęłam stymulację nieby wtedy mogłam, ale jakoś bałam się że mipg popekają:-D

Do góry