reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Własnie postawiłam barszczyk :-) Takiego smaka mi narobiłyście!!! A potem zrobię sałatkę z buraczków tylko jeszcze nie wiem która bo pojawiły się tu chyba 2 przepisy.

dołączam do klubu dużych miseczek :-D Przed pierwsza ciążą nosiłam miseczkę D, potem kupowałam miseczkę F, teraz chyba tez muszę kupić G :laugh2: Tylko gdzie kupić jakieś fajne namioty???l

u nas nie ma problemu tylko ceny porażają i przerażają te miękkie staniki do karmienia które nie trzymają i ja znalazłam tylko u nas do miseczki f...

reklama
jestem zła, a raczej po prostu mi smutno.. byłam z P. na zakupach w sklepie z narzędziami, staliśmy razem i oglądaliśmy coś, aż on w pewnym momencie powiedział "zaraz przyjdę" puścił mnie i odszedł może z metr po to żeby powiedzieć entuzjastyczne CZEŚĆ do jakiejś laski i wrócił - nawet teść zauważył że to nie w porządku .. szkoda tylko że nie mógł tego zrobić stojąc ze swoją ciężarną żoną.. czuje się jak wyrzutek i mam wrażenie tego że on się krępuje swoich KOLEŻANEK jak jest ze mną.. bo stało się to trzeci raz już. - nie odzywam się do niego.. bo jak zacznę to po prostu się poryczę. chyba za dużo jak na dziś dla mnie emocji.

dołączam do klubu dużych miseczek :-D Przed pierwsza ciążą nosiłam miseczkę D, potem kupowałam miseczkę F, teraz chyba tez muszę kupić G :laugh2: Tylko gdzie kupić jakieś fajne namioty???l

Trzeba wejść do pasmanterii i poprosić 2 berety i gumkę :-):-p

(ja z zazdrości bo mi w cyce nie chce iść tylko w tyłek wchodzi)

Bakalia a ja właśnie na Twoim miejscu bym zaczęła i się poryczała, teraz jesteś usprawiedliwiona (hormony) a za miesiąc będziesz już odpowiedzialną mamą i wtedy już gorzej się płacze. Trzymaj się cieplutko.
Blog Strzygi mnie zainspirował do płaczu...

Ostatnia edycja:
A ja mam małe piersi teraz. Na początku ciąży i w połowie miałam spore i takie jędrne,w miseczkę c się nie mieściły, a teraz jakoś takie jak przed ciążą. Zmalały coś i się zastanawiam, czy to ma wpływ na to, czy będę miała tam mleko:angry:

Bakalia
powiedz mu, że to Ci przykrość sprawiło i ciekawe jak on by się czuł, jak Ty byś tak zrobiła.

Ostatnia edycja:
Gabryś ja też tak z coca-colą robię :-D i mój mężulek się ze mnie śmieje heheh

a mój nick jest od słowa Faza :-p kiedyś za gówniarza że się dużo imprezowało itp to ktoś tam powiedział na mnie fazerka :) i swojego czasu taki nick miałam, a że przy rejestracjach na różnych stronach fazerka było już pozajmowane to dodałam mm od imienia bo ja Monika jestem :) ten nick to już dobre 12 lat mam :) tak się jakoś do niego przyzwyczaiłam że cały czas go używam :)

Anastazja ooo to będę musiała powiedzieć siostrze żeby mi kupiła i przywiozła bo przylatuje 15 stycznia :D

Dobra, wypłakałam się mężowi w rękaw i już mi lepiej
Bakalia- ej to nie w porządku. Pogadaj z nim, wypąłcz sie, niech wie że sprawia Ci przykrość
Anastazja- ale mnie się te moje cyce nawet podobają, tzn nie narzekam. Narzekam na to ze nie mam ich w co ubrać! A w sklepie z bielizną panie podśmie****ą sie ze mnie jak proszę o taki rozmiar. Ewentualnie wmawiają mi że to niemożliwe bo przecież ja szczupła jestem... Raz jedeyny- u brafiterki- spotkałam się z miłą obsługą. Pani pomogła mi ładnie się w cyckonosz zapakować, pokazała co i jak, poklepała po ramieniu że ona wie że w Pl cieżko o taki rozmiar. Ale mam do niej kawał drogi i staniki tam też są kosmicznie drogie. Ot, cały problem:zawstydzona/y:

bakalia - nie przejmuj sie, mi tez jest strasznie smutno.. i to rowniez ma zwiazek z A. i pewną dziewczyną, ale to byloby zbyt duzo opowiadania .. czekam na niego, i bede chciala wyjasnien, ale jestem strasznie zirytowana ..

reklama
temat staników jest dla mnie straaaaaaaszny! nawet jak w ciąży nie byłam to miałam problem z dobraniem stanika pomimo tego że nosiłam miseczkę C lub D, to zawsze coś było nie tak.. a teraz to już w ogóle porażka - muszę jakiś stanik kupić ale gdzie to nie mam pojęcia, wiem jedno internet już odpada.

a co do rozmowy z P. to jest tak że ja mówię swoje a on swoje.. w każdym razie porozmawiać będę i tak musiała, bo to głupie zachowanie mnie denerwuje - chociaż on nie widzi tego co robi. typowe..

Gabryś
nie smutaj się ;*

Do góry