reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Tysia ja takie bole mam od 24tyg. Dzis w nocy mialam czesto ale wziełam magnez moze sobie weź...

my z mamuska mamy juz pierogi na Święta zrobione. Ja zrobię ciasto krokiety i śledzika :) Za zupy się nie zabieram :tak:

Matko ale się objadlam. Wszamałam 2 talerze barszczu :)

reklama
hehe...Melisa:D dzięki:D:D

ja właśnie posegregowałam ciuszki dla Hanki:) część odłożyłam dla jakiś kolejnych dzieciaczków, bo tyle tego jest:):) prawdę mówiąc nie sądziłam, że tyle się uzbiera:D:D:D szczególnie, że ja PRAWIE NIC nie kupiłam:p:p pralka z kołdrami, kocami już powieszona:p teraz poszły w ruch pieluchy:) jutro zabieram się za ręczniki, pościele i ciuszki:):) w piątek wypiorę dno wózka i ochranicz na łóżeczko:p i w zasadzie do wyprania zostanie mi już tylko fotelik jak go zakupimy:) no i trzeba wreszcie zamówić dla mnie koszule i szlafrok i zacząć pakowanie do szpitala....Asteria...widzisz jakie zamieszanie wprowadziłaś?:D:D:D

a co do świąt to my najpierw wigilię spędzimy u moich rodziców, a później do teściów:) ja w zasadzie nie muszę nic robić, ale dla obu rodzin zrobię domowy smalec, chleby popiekę, no i może ciasteczka:D:D

Ostatnia edycja:
wykąpałam się, ubralam nową bielizne i okazuje sie ze stanik jest zbyt mały ..
juz nie wiem jak sie sugerować tą rozmiarówką uhh :wściekła/y: to niby C wieksze, ale to musi byc zawyzone, bo normalnie mam wieksze B .. uh.

Hej Dziewczyny
Marcia ale mi się Świąt zachciało jak o tych pierogach napisałaś. Najlepsze to u moich Rodziców są, bo farsz z kapusty i grzybów jest specjalnie mielony. Uwielbiam takie odsmażane. W tym roku nie pojedziemy do Nich, bo się trochę boję jeździć a to ponad 2h może się zejść. Po za tym Mój M. po wypadku nie chce losu kusić i mnie nigdzie wozić. Sama pierogów nie zrobię ale podsunęłaś te krokiety.
Tak to do Teściów będziemy szli a u nich są takie kupne pierogi i krokiety. U nich też sztuczna choinka jest. W moim rodzinnym domu zawsze żywa...

Mam pytanko-czy są jakieś przeciwskazania, żeby wykonać badania krwi i moczu jak się bierze antybiotyk? Bo np. badanie na WR robią u nas raz w tygodniu i muszę jutro iść rano, żeby do środy mieć wyniki na wizytę???

heh...Fazerka..to ja Cię pocieszę, bo muszę kupić stanior w rozmiarze...G:D:D:D g jak giganty:D:D:D

myśmy z P. ogarneliśmy kwestię prezentów...jeeeny...dlaczego jego rodzina jest taka liczna:-D:-D:-D:-D:-D jak podliczyliśmy to nasza pula na prezenty to 500 zł....i to wcale nie tak dużo na 10 osób (z czego 8 od P., a 2 to moi rodzice:p) no, ale trudno:) my dostaniemy pewnie pełno prezentów od nich...:):) a do tego jeszcze P. chcę coś kupić fajnego...kupiłabym mu spodnie, ale ciężko tak zaocznie:D:D

reklama
Anastazja no to faktycznie też masz giganty...
najgorsze w takich dużych stanikach jest to że jak jest duża miseczka to też jest duży pod biustem :| i ten co kupiłam trochę kijowo leży.. muszę go chyba troszkę zmniejszyć :/

Do góry