reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

fazerkam - powiedz mi, co znaczy Twój nick? wogoole skad pomysł na niego, bo nijak nie moge go rozszyfrować :-D

Anastazja - my dopiero zakupy mamy przed sobą, bedziemy musieli kupić dla 4 osób, i pewnie wydamy tyle co Ty, lub wiecej, bo moj A. jest taki że jak kupuje komus prezent, to nie jakies duperele czsy drobne rzeczy tylko coś porzadnego a co za tym idzie - drozszego :sorry:

reklama
Gabryś, Bakalia łącze się z wami w bólu z uczuciem mokrości w majtkach. Ja mam tak od dwóch tyg. non stop biegam do toalety i sprawdzam czy to wydzielina, czy wody. Paranoja.
Ale jak się wykąpię to nie czuje dyskomfortu przez jakąś godzinę i potem znowu. ehh

Gabryś, Bakalia łącze się z wami w bólu z uczuciem mokrości w majtkach. Ja mam tak od dwóch tyg. non stop biegam do toalety i sprawdzam czy to wydzielina, czy wody. Paranoja.
Ale jak się wykąpię to nie czuje dyskomfortu przez jakąś godzinę i potem znowu. ehh

ja dzięki temu myślalam że mi wody odchodzą ale okazało się że to upławy i dostałam pimafucin w globulkach i narazie czuję się komfortowo... ;-)

spokojnie dziewczęta z tymi rozmiarami ja właśnie od miesiąca nosze biustonosz 80 g .... i szukałam do karmienia większego i ciężko znależć...
wow, to moze ja sie nie przestane dziwić faktem ze nagle z B zrobilo mi sie spore C .. :szok:

a ja wyciagłam lód z zamrazalnika wsypalamm do szlanki z ccola, dalam rurkę i udaje ze mam drina haha :-):-)

wow, to moze ja sie nie przestane dziwić faktem ze nagle z B zrobilo mi sie spore C .. :szok:

a ja wyciagłam lód z zamrazalnika wsypalamm do szlanki z ccola, dalam rurkę i udaje ze mam drina haha :-):-)

a to smacznego drinka życzę:) za mną ostatnio chodzi smak reddsa malinowego... nawet kupiłam sobie bezalkoholową bawarię i chyba się napiję jej z malinowym soczkiem...

Gabryś:) wiesz...u nas dla 10 osób ciężko by było kupić wypasione prezenty:) szczególnie, że oboje z P. jesteśmy studentami i nie pracujemy:):)

Tiramisu...ja właśnie teraz noszę g...(co prawda stanik mam 75 f, ale jest za mały i cyce mi się wylewają) i właśnie mi uświadomiłaś, że może jeszcze większy powinnam zacząć szukać....ehhh...ale czy takie znajdziemy?:D:D a ja widziałam u teściów w sklepie redsa cranberry....i tak mi się marzy...ale jeszcze dużo czasu minie zanim go się napiję:p

Fazerka:) u nas nie ma problemu z obwodem:) tzn prawie do każdej miseczki można znaleźć od 65 do....nawet nie wiem ilu:p

dziewczyny...ja chcę już Hankę na świecie:D tzn nie chcę, żeby się teraz urodziła:p ale chcę, żeby była już końcówka stycznia:):):) ehhh....zazdroszczę Asterii:):) i po kolei będą zazdrościła kolejnym z Was;P aż na samiutkim końcu przyjdzie i moja kolej:D:D:D będę liczyć na rady doświadczonych mam:D:D
swoją drogą trzeba będzie założyć wątek kiedyś: nasza walka z kg po ciąży:p:p ja co prawda dużo nie będę miała do zrzucenia (pewnie po porodzie zostanie mi parę kg), ale jestem taka rozlazła, a moje mięśnie są sflaczałe...zresztą do mojego ślubu chcę osiągnąć mój cel, którego przez ciążę nie zrealizowałam i chcę ważyć 55-57 kg w dniu ślubu:)

Ostatnia edycja:
A ja dziś popłakałam się znów na zakupach. Miseczkę G to ja noiszę normalnie
teraz w 75K nie wlazłam...:zawstydzona/y:Jest mi wstyd, jest mi przykro i wyglądam jak mleczna krowa.... Zawsze miałam na punkcie biustu kompleksy ale teraz jest mi w biustonoszu (posiadam szt 1!!!) niewygodnie bo jest za mały a w sklepie patrzą na mnie jak na wariatkę. Już nie mówiąc o tym że wstydzę sie chodzić do sklepów z bielizną i prosić o taki rozmiar.
Po ostatni stanik jechałam 200km bo tylko w Białym, Warszawie czy Gdańsku jest szansa takie "anomalie" dostać. Ale teraz załamałąm się kompletnie i nie wiem... Miski mam sobie na sznurku zawiązać??:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Lajtway!! ehh..wiem co to znaczy duży biust, ale powiem, że ja nie narzekam!:p ale rozumiem, że dla Ciebie może być to problem (nie bolą Cię plecy od dźwigania??)...są takie specjalne staniki, które zmniejszają biust optycznie...może w takim poczułabyś się komfortowo?

reklama
Własnie postawiłam barszczyk :-) Takiego smaka mi narobiłyście!!! A potem zrobię sałatkę z buraczków tylko jeszcze nie wiem która bo pojawiły się tu chyba 2 przepisy.

dołączam do klubu dużych miseczek :-D Przed pierwsza ciążą nosiłam miseczkę D, potem kupowałam miseczkę F, teraz chyba tez muszę kupić G :laugh2: Tylko gdzie kupić jakieś fajne namioty???l

lajtway Miski na sznurku - niezłe;-)

Ostatnia edycja:
Do góry