reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

właśnie dostałam maila od sprzedawcy u którego wymieniałam biustonosze, że nie mają danego rozmiaru i mi odeśle pieniądze za staniki i za przesyłkę.. fajnie, że na allegro można spotkać takich ludzi.

jestem poirytowana, moja mama oddała nowy płaszcz zimowy mojej siostrzenicy.. a ja jestem w sytuacji gdzie nie mogę się dopiąć w swoim płaszczu i wyglądam dziwnie jak ten brzuch na wierzchu a na dworze tak zimno.. dziwnie się poczułam, bo ja nie mam nic co mogłabym założyć a tamta tydzień temu kupiła sobie nową kurtkę a teraz moja mama dała jej drugą! czy to normalne? aż wyszłam z salonu bo mi łzy w oczach stanęły.

reklama
Alka:) no właśnie ja się gubię w tej naszej galerii brzuszków:) bo żeby zobaczyć czyjś to muszę lecieć i szukać, strona po stronie gdzie on jest:):) dlatego wydaje mi się, że tam lepiej tego nie komentować, tylko gdzieś indziej;) wiadomo, że każda z nas chce usłyszeć miłe słowa o swojej pociesze:):):) bo tak tylko wchodzisz na galerię zdjęć widzisz nowe maluszki i już lecisz do innego wątku skomentować:):)

Bakalia nie smutaj sie... moze twoja mama nie wiedziala ze potrzebujesz nowy tzn wiekszy ja w moja kurtke sie dopinam ale wyglada to tak jakby zaraz miala peknac:-p

ja ktg mam od 30 tyg co tydzien robione

T kupil mandarynki jak sie dorwalam to zostalo raptem pare sztuk:rofl2:

aninaa nie kupilam oczywiscie...alemusze miec jodlę bo u nas cieplo ona ma grube igliwie.

ja dzis dostalam szalfroczekzkoszulai staniczki sa super, za ta cene co dalam...ale czekalam 2tyg.

co do zdjęć i komentowania jestem za, a moze i tak potem utworzy sie inny wątek bez komentarzy- lista rozpakowanych mam gdzie podamy tylko datę, wymiary i zdjęcie

dziewczyny jak szybko wyrastają dzieciaczki z ciuszków? 56 to wiem, indywidualnie od dziecka jakie duże będzie jak się urodzi ale później te od 62?

ja zaraz kolejne [prasowanie i będę jednocześnie oglądać "renifer niko ratuje święta":-)

Malutkans dobrze wie, bo widzi jak wyglądam w tym co mam.(a ostatnio nawet mówiła że szkoda że nie mam innej kurtki) a dzisiaj wyciąga ten płaszcz. a co najlepsze że wczoraj jak zaszłam do ciotki mojej jak mnie zobaczyła to od razu wieczorem do mnie dzwoniła, że tak być nie może i że ona coś postara się u siebie w szafie poszukać co mogłabym założyć.. a tu pod ręką miałam płaszcz, a teraz to już po ptakach.

mniejsza, nie będe o tym myśleć bo mi po prostu ręce opadają..
Ewelina fajnie brzmi nazwa tego filmu ;D

Bakalia nie przesadzaj :-D- zaraz brzuszka nie będzie, a z Ciebie będzie super laska. Siostrzenica będzie zazdrościła. Po co wydawać kasę na coś, co zaraz będzie za wielkie
Ja też się nie dopinam. Chodzę jak wieloryb - dobrze, że daleko od morza, to przynajmniej mnie na tran nie wezmą ale jestem dumna. A na wierzch wieelki szal. Hmm... już myślę o wiosennych zakupach... nie dla dzieci! Dla siebie:-)

reklama
Bakalia niedługo już ci płaszczyk nie będzie większy potrzebny :) Ja też nie kupiłam nowego na brzuszek, bo...po pierwsze nie ma zimy ( przynajmniej w moich zachodnich rejonach) po drugi, zaraz wcisnę się w swój.
A ja jestem mile zaskoczona, dzisiaj teściu :eek: ! ma nam wózek nowy podrzucić SZOK !
A moje kochanie z racji tego, że jestem dzielna dzisiaj, nie wpadłam w panikę o 3 rano i ze współczucia, że leżę kupi mi na obiado-kolację pizzę:-) Bo ja dzisiaj nie wstaję obiad szykować. Radość jak u małego dziecka:D

Do góry