reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Melisa jest nowy wątek ze zdjęciem córeczki Asterii:-):tak:. A na Twoich postach jest zawsze tyle buziek że jak się to czyta to miło się robi:tak:.
Ktg jeszcze nie miałam, w tamtej ciąży też dopiero tydzień przed porodem pierwsze chyba.

Moje pranie i prasowanie w lesie. dopiero po świętach bedę to robić bo teraz nie mam prawie nic.
A 7 kg dziecka to:szok:. Na szczęscie mi tyle nie grozi:-D.

reklama
Melisa aż zazdroszczę wyprawy do ikei :) może w przyszłym tygodniu też się wybiorę :)
a ktg miałam dopiero po terminie porodu co drugi dzień.

a ja myślę, że komentarze to nic złego - bo każda chce napisać jaka ta Ninka jest słodziachna to po pierwsze, a po drugie mamusi takiego dzieciątka byłoby smutno gdyby nikt nie napisał, że jest śliczna, pomimo iż to oczywiste :-D

Alina masz rację :) jest to pierwsze nasze styczniowe dziecię i w drodze wyjątku pozwólmy sobie troszkę popisać. oczywiście z czasem można to będzie zmienić,ale jak na razie ...

Alka;) nie chodzi o niekomentowanie:) chodzi o to, żeby nie pisać na TAMTYM wątku:) proponuję pisać albo w gratulacjach dla rodziców, albo stworzyć wątek nowy tylko na komentarze do zdjęć:):)

Aga...ja też się chciałam zabrać w przerwie świątecznej, ale stwierdziłam, że nie wytrzymam...najwyżej jeśli Hanka będzie długo siedzieć to przeprasuję pod koniec stycznia jeszcze te rzeczy i będzie dobrze:p

Melissa:) pochwal się zakupami:D:D

Anastazzja ale po co milion nowych wątków o jednym???? Dopiero wtedy będzie bałagan! Każda mama doda tam zdjęcie swojego bobaska i jak ktoś będzie chciał coś napisać to napisze - na wątku galeria brzuszków jest tak samo i jakoś nie widzę, by był bałagan... Jak ktoś nie chce nie musi komentować, a jak ktoś czuje potrzebę rozpłynąć się nad pięknością maleńkiej istoty to niech to robi :) barddzo łatwo będzie Ci znaleźć zdjęcie .... mi npo wiem, że będzie miło przeczytać jaki to mój Franuś jest śliczny, bo dla mnie będzie największym cudem .... i myślę, ze każdej z mam podobnie

lajt no mam nasivin i euphorbium...ogolnie ma humorek i apetyt wiec dobrze. Pospalam godzine ale dalej jestem zdechlak. Ja w pizamie leżę jeszcze. Nawet ksiazki nie mam ochoty tykać.

co do choinki u nas zywa :)) a ceny rozne. Jodla kaukaska 250pln

Anastazja nie martw się waga. Może mala teraz z Ciebie tak wyciaga...

reklama
Do góry