reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

hej dziewczyny :)
moj A. oczywiscie wczoraj byl w domu dopiero o 24, zanim sie wykąpał i wogole to byllo prze 1, i okazalo sie jeszcze, ze jego tata zachorował na grype zołądkowa, i to on musi jechac dzis mimo wszystko na słowację, wiec wstał o 4:30 i pojechał .. bedzie dopiero o 21..:baffled: ja teraz wstalam, wyspana jestem nie powiem :tak:

co do materacyków, ja dostala materac do łózeczka jak ku-powałam, jest twardy, tez wlasnie z tym wkładem kokosowym na to dalam takie przescieradełko nieprzemakalne ktore kupilam za 40zł, z gumkami jest i na to normalnie posciel, myslem ze tyle wystarczy.. :cool:

Justyś - o rany! to trzymam kciuki również, dawaj znać co i jak, jak najprędzej :tak:
Goska - co Ty pleciesz :-) one nie poszły na policje poniewaz A. znała ich kazdy sekret przecież, a kto by chciał żeby cos takiego wyszlo na jaw ? :-p mi sie ten serial mega podoba :-)

ja dziś nie mam wizyty ( szkoda) :zawstydzona/y:, ale mam KTG w piątek.
dzisiaj planuje isc pod prysznic niedlugo, ogarnac sie, i pojde do miasta na zakupy.;-)

reklama
Dziewczynki, mam do Was pytanko: trzymacie laptopa na kolanach??? Bo ja ostatnio nie dam rady siedziec przy stole z laptopem i trzymam go na kolanach a moj R sie wscieka,ze zaszkodze dziecku, a w necie nie moglam trafic na zadne konkretne info. Co myslicie???
a czemuż to niby na kolanach nie mozna? przecież dzidzia jest w brzuszku :-p ja, jak siedze to wykładam sobie nogi na stół w salonie ( taki niski mam), i laptopa na nogi wlasnie, bo mi tak bardzo wygodnie. ale jak leze na lozku, to mam kolo siebie polozony, bo nie polozylabym go juz na brzuchu, a do tego jest mi wtedy bardzo niewygodnie..

Adak fotelik super!!!!! Szkoda, że taki drogi, ale naprawdę fajny!!! A to jest chyba ten sklep co Martyna Wojciechowska reklamuje - tak mi się nazwa skojarzyła :)
Dokładnie:-), choć kiedyś to był Świat Książki:)
A co do podkładu pod prześcieradełko, to mój nie ma takiej ceratki jaką kojarzymy z dawnych lat:),tylko niby coś oddychające.Ale z Waszych opinii wynika,że może lepiej czegoś takiego nie kłaść.Hmmm będę musiała wypróbować i ocenić sama jak maleństwu się leży.Jak coś to będzie samo prześcieradełko.Zresztą mam zamiar od małego kłaść do śpiworka albo do rożka.

Ostatnia edycja:
witam

ciekawe co u justys

ja dzis sie czuje slaba. Nocka nieprzespana Nikos makatarek to pobudka co 15 minut...a ja 6x do kibelka chodzilam. Masakra. Powieki mi leca...

Marcia- masz coś na katarek? U nas kuracja Nsivin+maść majerankowa i sól działa w ciągu 1-2 dni i jest ok. Wiec polecam. No i zdrówka. U nas z kolei ząbki idą więc też nie dosypiam ale jest w miarę ok

Mam nadzieję że Justyś niedługo się odezwie co tam u niej.
My mieliśmy taką normalną ceratkę pod prześcieradło ale na początku chyba nie ma co tego używać- na razie nie będę zakąłdać. Choć przy Lidce nie było z tym żadnego problemu- nic się nie odparzało i nie przeszkadzało jej. A materacyk też mamy kokos- pianka -gryka.
Ha, tylko łóżeczka jeszcze nie kupiliśmy:-D

ja już wykąpana, i nie zgdniecie co jem na sniadanko :p
popcorn i miętową herbatę :-D

wogole to zastanawiam sie, ile mniej wiecej kosztuje zywa choinka? :zawstydzona/y:

Goska - co Ty pleciesz :-) one nie poszły na policje poniewaz A. znała ich kazdy sekret przecież, a kto by chciał żeby cos takiego wyszlo na jaw ? :-p mi sie ten serial mega podoba :-)

Gabryś, no wolałabym, żeby wyszło na jaw parę moich sekretów niż żeby mnie ktoś zabił :) Aaaaaameryka :) No ale zawzięcie oglądam :)

dziewczyny....trochę się zestresowałam...weszłam na wagę właśnie z przekonaniem, że dostanę zawału serca i dostałam....waga pokazała 3 kilo mniej niż miesiąc temu...na wizycie u lekarza...i teraz się boję jak cholera, że coś źle robiłam i zaszkodziłam Hani...faktycznie mniej jadłam, ale nie miałam apatytu...

ja nie poszłam dziś na uczelnie, bo rano miałam 37.5, wiem, że nie dużo, ale do tego klucha w gardle i mały kaszel mnie męczą, więc chyba wolę dmuchać na zimne..

reklama
Do góry