reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

dziewczyny....trochę się zestresowałam...weszłam na wagę właśnie z przekonaniem, że dostanę zawału serca i dostałam....waga pokazała 3 kilo mniej niż miesiąc temu...na wizycie u lekarza...i teraz się boję jak cholera, że coś źle robiłam i zaszkodziłam Hani...faktycznie mniej jadłam, ale nie miałam apatytu...

ja nie poszłam dziś na uczelnie, bo rano miałam 37.5, wiem, że nie dużo, ale do tego klucha w gardle i mały kaszel mnie męczą, więc chyba wolę dmuchać na zimne..
nie denerwuj się na zapas, bo to wlasnie moze zaszkodzić Hani ;-) co do wagi to skonsultujesz z lekarzem jednak wydaje mi się, że moze po prostu taka Twoja natura? niektore kobiety grubą, niekitore nieco chudną w danym okresie.. myśle że jesli nie robilas niczego wbrew sobie ( chodzi mi o jedzenie), to bedxzie dobrze. ;-)

reklama
Anastazja, moja koleżanka też schudła na ostatnim etapie. Tzn może nie schudła, ale waga jej poleciała w dół. Chyba nie masz się czym stresować. Może to woda tylko.

dzien dobry...
kiepska noccc :-( wszytsko mnie boli nawet dziasla :-( ale goraczki nie mam jedyny plus... z czego najlepiej zrobic inchalacje?? moze jakies kropelki albo cos??

ehhh....dzięki dziewczyny...no właśnie woda to nie jest, bo palce są spuchnięte i wyglądają jak serdelki...więc tym bardziej nie wiem skąd to...ale poczekam do poniedziałku i wyjaśnię z ginem...bo przyznam się szczerze, że szok przeżyłam..bo myślałam, że przez opuchliznę przyszło mi co najmniej dwa kilo...

no nic...spadam do nadrabiania Was...ale najpierw porządne śniadanko...idę po bułeczki, świeże masełko, serek żółty, pomidorki, ogóraski i cebulkę....mniam!!

Witajcie, ja dziś byłam u gina po zaświadczenie o braku przeciwwskazań do opiekowania się mamą.. A lekarka stwierdziła, że kobieta z MOPS która kazała mi je przynieść jest nienormalna, i wystawiła mi tylko kartkę że jestem w ciąży.. Więc poszłam do MOPS oddać, a tam co? Kobietka do mnie, że ona mówiła tylko tak w razie czego, żeby załatwić.. to się wkurzyłam bo specjalnie rano wstałam, leciałam przez całe miasto.. Ale przynajmniej wiem że już mam wszystko załatwione. Teraz zabieram się za pomoc mamie w sprzątaniu domu na święta, a po południu P. ze swoim tatą przyjedzie bo mamy jechać po kątówkę do Brico i na zakupy ;)

Anielka, ja jak korzystam z laptopa na pół leżąc w łóżku to mam koc na kolanach i laptopa opartego o nogi.. ale tak żeby mi nie nagrzewał ud i z dala od brzuszka, bo to jest tak że nie powinno się go trzymać ze względów zdrowotnych na nogach i w okolicach intymnych bo promieniuje itd. A przede wszystkim mężczyźni w okolicy intymnej!

Gosia
czego się spodziewać po serialu amerykańskim? jednakowo i tak wciąga ;D

ja już wykąpana, i nie zgdniecie co jem na sniadanko :p
popcorn i miętową herbatę :-D

wogole to zastanawiam sie, ile mniej wiecej kosztuje zywa choinka? :zawstydzona/y:
My wczoraj z A. byliśmy w leroy merlin i tam mieli choinki wystawione na dworze. My akurat się rozglądaliśmy za doniczkową, co by móc ja później posadzić. Ale ceny od ok.70 zl do chyba 150-180 ale to już chyba max.
W zeszłym roku to mieliśmy najcudowniejszą choinkę, naszą pierwszą, zajmowała tyle miejsca że szok:)i sięgała prawie do sufitu. A jak pachniała-mmmmm:-).Ale w tym roku do salonu doszły nam nowe meble i już duża choinka odpada:(

Hej dziewczynki:) Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty :-) No ale przecież wszystko będzie w jak naj lepszym porządku:) Piszcie co tam słychać u Waszych bobasów... Ja teraz zmykam na zakupy więc proszę tu dużo nie drukować bo nie nadrobię:(:-(

reklama
jezu laski, ogladam wlasnie na mtv ' licealne ciąze' i pokazywali wlasnie porod jednej z dziewczyn.
Parła, i nagle lekarz do niej mowi : ' zobacz pokaze Ci cos' i wyciaga malenstwo w tej chwili juz całe, to normalnie poplakałam sie, jak sobie wyobrazilam, ze ja tak zobacze niedlugo moja kruszynke .. napewno sie poplacze :zawstydzona/y:

Do góry