reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Cześć dziewczynki.

U nas dziś drugi dzień z rzędu słoneczko.
Ale humor dalej jakiś taki struty. M. przynosi pracowe stresy do domu, a że oboje jesteśmy bardzo zaangażowani w tę firmę od samego jej początku, to ja też przeżywam :( Wyobraźcie sobie, że jedna pinda, pracownica na macierzyńskim, nasłała na firmę inspekcję pracy. I dzisiaj właśnie będzie ta kontrola.
Mój M razem z pracownikami po robocie i po kontroli dla odstresowania urządzają sobie wigilijkę firmową, to przynajmniej odreagują. A ja sama w domku do późnej nocy pewnie.
Ech... co za życie :) Niech już będzie styczeń!

Co do podkładów, to ja też kupiłam takie folijkowe, ale chyba nie będę ich używać. Podobnie jak Ewelina - ja bym nie chciała spać na ceracie :/ A materacyk kupiłam na allegro za 70 zł niecałe. Jak będzie straszny obsikaniec z małej (już o grubszych wpadkach nie wspomnę) i materac zrobi się nieświeży, to wymienimy materac na nowy.

Adak- fotelik pierwsza klasa. Bardzo mi sie podoba! A gdzie go wyszukalas? :-)
Jej, nie wiem co to moze byc, ja bym leciala od razu do lekarza, bo sie nie znam i wolalabym nie ryzykowac. Ale moze bardziej doswiadczone Dziewczyny Ci cos doradza. Trzymaj sie cieplutko i nie denerwuj :-)
Fotel jest w sklepie internetowym weltbild.pl Bardzo mi się podoba - jest jeszcze w wersji różowej ale chyba wolę niebieski.
Jak nie będę miała dalszych objawów to poczekam do jutrzejszej wizyty, ostatnio za często odwiedzam izbę przyjęć mojego szpitala.

Fotel jest w sklepie internetowym weltbild.pl Bardzo mi się podoba - jest jeszcze w wersji różowej ale chyba wolę niebieski.
Jak nie będę miała dalszych objawów to poczekam do jutrzejszej wizyty, ostatnio za często odwiedzam izbę przyjęć mojego szpitala.

Znalazlam! Jejku- superasny! :-) Zapisze sobie ta stronke :-) Jest swietny!

Witam Mamuśki, przede wszystkim wszystkim dziękuje za wczorajsze życzenia :-) jakoś przeżyłam ten dzień ale od dziś już stopuje bo sił coraz mniej.

Ja kupiłam materacyk przez allegro MATERAC 120X60 Gryko Lux fiki miki nowość (1964168325) - Aukcje internetowe Allegro rozważałam też z Danpola taki jak Meliska ale w końcu kupiłam ten bo taki sam mam dla starszaka.

Pod prześcieradełko wkładam podkłady do przewijania bella happy podkład do przewijania bella happy (1987116494) - Aukcje internetowe Allegro zwykłej ceratki bym nie położyła ze względu na pocenie ale też ze względu na to żę podkład przynajmniej wchłonie wilgoć a ceratka nie.

Fajne te wasze sałatki z buraczkow, na pewno wypróbuję. Zawsze mi żal tych buraków na których gotuje barszcz.

witam sie i ja
Udanych wizyt dla tych co dzis wizytuja!!!

Teraz po asterii to sie dopiero zacznie ;) No to ktora nastepna????;-)
Ja ostatnio czuje sie jakby moja miednica byla calkiem rozklekotana :( W nocy to jest jakis koszmar przewrocic sie z boku na bok, zawsze cos mi chrupie w kosciach, ehh byle juz byl styczen
Milego dnia dziewczynki

Adak fotelik super!!!!! Szkoda, że taki drogi, ale naprawdę fajny!!! A to jest chyba ten sklep co Martyna Wojciechowska reklamuje - tak mi się nazwa skojarzyła :)

Witajcie:) Spojrzałam na swój suwaczek:szok: Już coraz bliżej...przede mną dziś i jutro dzień wariata, musimy zakupić ostatnie rzeczy na piątkowy obiadek, kupić szampana itd. Jutro do lekarki po globulki na to coś co mi wyszło w wymazie, do kwiaciarni załatwić kwiatuszki, prasowanie kiecki, bo ją pani sprzedawczyni pomiętoliła jak pakowała do torby:)
A zaraz ma przyjść koleżanka trochę poplotkować;) Ja od kilku dni żyję przeświadczeniem, że muszę urodzić w terminie, tak mi powiedziała ginka, że się nic nie zapowiada na wcześniejszy poród i tego się będę trzymać, bo jak zacznę sobie wmawiać, że to będzie już teraz, zaraz to faktycznie jeszcze się zacznie:) Trzymam się na dzień dzisiejszy tego, że Kacperek się przywita z mamusią na początku stycznia.

reklama
Dziewczynki, mam do Was pytanko: trzymacie laptopa na kolanach??? Bo ja ostatnio nie dam rady siedziec przy stole z laptopem i trzymam go na kolanach a moj R sie wscieka,ze zaszkodze dziecku, a w necie nie moglam trafic na zadne konkretne info. Co myslicie???

Do góry