ewelina26k
Fanka BB :)
co do podkładów pod prześcieradło kupiłam bawełniany z mothethood, ceratki bym nie położyła bo sama nie chciałabym na ceracie leżeć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fotel jest w sklepie internetowym weltbild.pl Bardzo mi się podoba - jest jeszcze w wersji różowej ale chyba wolę niebieski.Adak- fotelik pierwsza klasa. Bardzo mi sie podoba! A gdzie go wyszukalas? :-)
Jej, nie wiem co to moze byc, ja bym leciala od razu do lekarza, bo sie nie znam i wolalabym nie ryzykowac. Ale moze bardziej doswiadczone Dziewczyny Ci cos doradza. Trzymaj sie cieplutko i nie denerwuj :-)
Fotel jest w sklepie internetowym weltbild.pl Bardzo mi się podoba - jest jeszcze w wersji różowej ale chyba wolę niebieski.
Jak nie będę miała dalszych objawów to poczekam do jutrzejszej wizyty, ostatnio za często odwiedzam izbę przyjęć mojego szpitala.