reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

witam :)
ja wstalam, wzielam prysznic, zjadłam płatki z mlekiem i czekam na mamę A. mam nadzieje, ze wypali nasz pomysł z odnowieniem salonu, nie moge sie doczekać efektu :>
noc byla okropna.. wypozyczylismy film, ale w sumie A. zasnal po 15 minutach ( zmeczony byl), ja dolaczylam pozniej do niego, jednak plecy tak mnie bolaly, ze nie zasnelam wogole .. dopiero nad ranem. :angry: do dupy z tym..

Moj A. sobie na Mikolaja sprawia Ipada jutro, a mi nowy tv do salonu wlasnie, i jedziemy kupić przed swiętami :tak:

reklama
Gosia gratulki!!
Fazerkamm bardzo miła taka cola w bucie:-D

Ja dziesiaj:
-Chłopaków wyprawiłam do pracy i przedszkola
-Wykąpałam się
-Zamarynowałam cycki z kurczaka
- teraz mam godzinkę na porządki - dzisiaj szykuje się nalot Mikołajów do Młodego
- potem spadam do mojej gin

młoda mnie dzisiaj obudziła i pierwsze co to spytałam czy sprawdziła co jej mikołaj zostawił pod poduszką.. a ona odpowiedziała, że nawet nie sprawdzała bo jest niegrzeczna i na pewno nie przyszedł:D

Vileyka szczerość do bólu. Dzieci są niesamowite:-D

Mój też nie zauważył - był trochę zły bo przez "jakieś pudło" nie mógł z łóżka wyjść. Dopiero jak się spytałam: skąd się to tu wzięło to się zainteresował....A potem nie chciał iść do przedszkola bo chciał się prezentem bawić

A ja właśnie kupiłam Misia Wincentego z akcji TVNu Kup Misia i jestem bardzo zadowolona :) Kupuję co roku, ale tym razem pierwszy raz dla mojego dzieciątka :)

Witam dziewczynki i Maleństwa.
Fajnie, że to Waszych starszaków (dzieci i partnerów serca ) Mikołaj przyszedł. Ja też byłam chyba niegrzeczna i nic mi nie przyniósł..hehe
No i ja też za każdym razem szukam czy coś jest o Mami wiadome...ale cisza..no i sie martwię
Pozdrawiam

Hehe właśnie słucham wypowiedzi, dzieci haha Wg mnie najlepsze teksty:
" pływałam sobie - co miałąm robić w brzuchu ... wyszłam wtedy się śmiałam klaskałam..."
" - mam takie jajeczko, chłopcy nie maja takiego jajeczka
- no przecież mamy, a co tutaj ma by?,co tutaj?.. Zuzia..mamy! "
haha najlepsze

reklama
witam sie z Wami w mikolajki
u mnie nawet prawie udane, bo troche bialo sie zrobilo z rana:-D

szkoda, ze nie ma ciagle wiesci od mami

no wlasnie milolajki - grzeczne bylyscie?:-D
w sumie nic dziecku dzis nie kupilam, ale chyba liczy sie to, ze wczoraj dostala. Zupelnie zapomnialam o mikolajkach, dopiero dzis w laboratorium jak laska wpisywala date to zrozumialam jaki dzis dzien.

Ide pospac, bo 2 dni pod rzad mialam latanie po lekarzach i mam dosc

Do góry