reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

A mnie Mikołaj obdarował kilogramem pierniczków:-) Bo jęczałam od paru dni, że marzę o piernikach:D schowam, żeby mój łakomczuch się nie dopadł:-)
A na drugi prezent czekam, na moją ostatnią przesyłkę z allegro. Dzisiaj ma być zobaczymy, kiedy kurier zawita:-)
Swoją drogą imię Mikołaj mi się podoba, muszę to przedyskutować z tatusiem:-p

reklama
Witajcie,
Ja dziś bez humoru, czuje się dziwnie, lekko kluje mnie w pochwie, troszkę boję się ruszać a miałam skończyć prasować i wreszcie się zapakować do szpitala. Jestem przerażona ile rzeczy mam do zabrania. :confused2:Myślę o wysterylizowaniu laktatora, czy w wodzie czy w mikrofalówce. Jak w mikrofalówce to jak, mam taki pojemnik do sterylizacji tylko nie napisali, na ile go trzeba włączyć i czy wlać wodę i ile. :confused:
Mój M w pracy a rodzice wyjechali na działkę i w związku z tym boję się ruszać bo jakby co to tylko taxi do szpitala. :angry: Mała dalej ustawiona tyłkiem na świat.:-D

adak daj znać jaki masz sterylizator. Może znajdziemy jakies info o obsłudze.

Znalazłam jakąś instrukcję o sterylizacji na googlach i idę działać. Piorę już ostatnie rzeczy i prawie będę gotowa na przyjęcie mojej kruszyny, zostało mi pranie firanek i zasłonek, muszę do tego wykorzystać męża.

Witam Mikołajkowo :-)
Ja też jeszcze nie dostałam żadnego prezentu, ale pewnie Mikołaj później do mnie dotrze (ach, te korki :-D ).

Wszystkim mamusiom, które mają dzisiaj wizyty życzę samych dobrych wiadomości.

hej :) wrocilam z wizyty szyjka macicy jest ok 1,97 cm i robi sie jakis lejek ale nie wiem o co chodzi a zapomnialam spytac.
i za tydzien mam wizyte bo na KTG wykazalo ze mam nieregularne skurcze i beda teraz co tydzien sprawdzac. jestem teraz 34 tyd wiec lekarz powiedzial ze jeszcze do 36 i moge rodzic.

a u nas remont part.2 w najlepsze :)
sciany zagruntowane, tapetka kupiona teraz dobieram kolor pod nią, i chyba zrobie ' dzikie wino' ;>
zamowilam jedzonko z chinskiej restauracji i jest super :-)
moj A. wróci kolo 20 niestety ..

reklama
Do góry