reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2012

Dzień dobry,
Jakoś się wyspałam, ale trochę mnie boli gardło, mam nadzieję, że nie weźmie mnie jakieś przeziębienie :-( Poza tym za oknem pada, więc pogoda nie nastraja optymistycznie. Ale nie będę Wam smęcić.

Alka mi też przykro z powodu Waszego psiaka. Człowiek tak się przywiązuje do zwierzaka, że w takiej sytuacji serce się kraje.

Asteria wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, spełnienia wspólnych marzeń i pociechy z Maleństwa!!!

reklama
Alka super, że piesek będzie miał nowy dom. Pewnie będzie tęsknił za wami, ale to lepsze, niż jak robią ludzie na bruk lub do schroniska:-(
Adak Ja lekarza dla mojego dziecka wybrałam ze względu na odległość ( do przychodni mam pięć minut spacerkiem) i ze względu na panią doktor, co prawda już kobieta ma swoje lata, ale ja jako dziecko miałam okazję być u niej i uważam, że jest najlepsza. Tutaj gdzie mieszkam jest około 5-6 przychodni większość prywatne, ale tamtych lekarzy nie znam. I przy okazji zapiszę całą naszą rodzinkę do nowego lekarza rodzinnego, bo po ostatnim konowale do którego chodziłam wolę nie ryzykować.
Ha co do mojego konowała ( oskarżył mnie, że przesadziłam tyjąc 10 kg w ciąży) stwierdził ostatnim razem właśnie, że on preferuje naturalne metody leczenia i jak zapiszę do nich dziecko on nie będzie szczepił, bo potępia szczepionki:baffled: Dla niego one powodują u dzieci wady rozwojowe, zespół downa itd...To wiałam ile sił w nogach od niego...A mi dał broszurkę w której zalecił mi stosowanie głodówki, czyli picie wody przez parę tygodni, a potem w ogóle nic:baffled:
O rany pierwszy raz w życiu złapał mnie w nocy skurcz pośladków:-) Siedzieć teraz nie mogę.

Ale jestem ucieszona:-):-) moja przyjaciolka urodzila wczoraj synka ponad 4 kg :-) i 58 dl. kazdy wczoraj mi mowil ze urodze w grudniu hihi same wrozki T w rodzinie ma:-D

Ostatnia edycja:
hej
u mnie leniwa niedziela.
tylko mąż nas zabiera dziś na obiadek gdzieś na jakieś wyjście :) taka atrakcja dnia w pochmurna pogodę :)
Melisa Marcelek był ze mną cały czas po porodzie. i to ja go kąpałam przebierałam itp. nigdy nigdzie go beze mnie nie zabierał nawet na 5 min. i nie narzekam a wręcz przeciwnie jestem z tego powodu szczęśliwa. miałam czas i możliwość uczyć sie go i poznawać.
malutkans to ty zrób im psikusa i urodź w styczniu :) a chłopczyk duży sie urodził. niech rośnie na pociechę rodzicom.

Ostatnia edycja:
Witajcie niedzielnie
Alka przykro z powodu pieska, ja teraz we wrześniu wziełam psa ze schroniska 1,5 roczną sunie wilczurka chyba była po przejściach chodziła za mną jak cień taka kochana ale jak się w nocy załatwiła to stwierdziłam że drugi raz nie będę w stanie posprzątać po niej i odrazu ją oddałam i też było mi bardzo żal

Asteria ja również życzę Wam wszystkiego najlepszego

A ja oglądam allegro resztę chcę dokupić rzeczy i ciągle mi nie pasuje, szukam jednego sprzedawcy, żeby przesyłki koszty były jedne i jedno jest, drugiego nie ma.
Denerwuje mnie to, bo czym do jasnej Anielki różni się okrycie kąpielowe od ręcznika?:-)
A do tego fajnie, zużyłam już globulki, a zaczęło dopiero teraz piec, super ! :-p

Dzięki Wam kochane za miłe słowa ....
Idę pokroić ciasto, bo zaraz wpadnie tu ta moja mała chrześniaczka i wywróci nam chatę do góry nogami :)

Hej Dziewczynki!
Nie wiem, czy mnie pamiętacie, ale jakoś zadomowiłam się na tym forum bardziej jako czytelnik niż aktywny pisarz. Na bieżąco jestem z Wami i mam pytanko czy gdzieś mi umknęła wiadomość od męża Mami czy nic nie wiadomo od czasu jej pójścia do szpitala?
Alka mi też bardzo przykro z powodu psiaka, dobrze, że znaleźliście takie rozwiązanie.
Justyś mam ten sam problem z allegrowiczami, chcę kupić wszystko u jednego, ale zawsze ktoś czegoś nie ma. Cyba zdecyduję się na rp_77 czy jakoś tak :p
Asteria wszystkiego naj naj najlepszego !!!

reklama
ewelina nie ma jak to szczerosc dzieci :-) hihi ja wczoraj uslyszalam ale od nastolatka ze w ciazy wygladam jakos tak lepiej ze przytylam ale ten brzuszek mam tak jakbym pilke polknela i mu sie podoba:-) i powiedzial.... no bo wiesz grube osoby przewaznie maja obwisle brzuchy:rofl2: wczoraj jak lezelam to kolo mnie dzieci i czekaly az maly sie obudzi i bedzie kopac a ona na zlosc spal hihi ale jak dostal czkawke to tak sie cieszyly az milo na sercu sie robi:-)

Do góry