reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

czesc sarat, :-D

masz duze dzieciatko, pokoj przygotowany wiec sie nie przejmuj, tylko czekaj na moment kiedy synek bedzie chcial sie przywitac:-) widzisz, moze do swiat juz wrocisz do domciu, a moze jednak bedzie chcial dluzej posiedziec;-)

reklama
hej kobitki :)
chyba dużo z nas rozpakuje się w grudniu :shocked2:
ja odpoczywam :) wieczorkami na spacerek z rodzinką jeździmy.. w domku nic nie robię.. jestem rozpieszczana :-) mogli by tak zostać już do porodu hihihi:-D
dzisiaj mam plan spakować torbę do szpitala.. a po prostu piżamę i stanik dołożę jak kupię:tak: dziś już 35 tydz. Maluszek wielkościowo jest ok 36 i 3dni (jak nie więcej) także czas przygotować się do godziny "0" ;-)
wizytę mam 7 grudnia i mam nadzieję że już wszystkiego się dowiem tzn. ile gin za poród chce pieniędzy, ile szpital kosztuje no i czy będzie cesarka czy poród naturalny...

miłego dnia dziewuszki :)

sarat
cieszę się że w końcu się odezwałaś:) będzie dobrze :) odpoczywaj!!

Ostatnia edycja:
Sarat, super, że się odezwałaś, bo myślałam ostatnio co u Ciebie, dawno sie nie odzywałaś. A zdjęcia pokoju dodaj do odpowiedniego wątku, prosimy :)

Gabryś - mi z tych wszystkich paznokci podobają się pierwsze w drugim rzędzie - krótkie i bez przesady. Ale ja tam nie lubie długich paznokci bo mi przeszkadzają w życiu tylko.

witam piątkowo,
sarat
fajnie, że wszystko z Tobą i maluszkiem w porządku. To, że się pcha to jak mówi mój P. to- prezent pod choinkę :-)

Mi też się wydaje, że kilka z nas takie prezenty będzie miała :tak: Ja od tygodnia już chodzę na KTG dwa razy w tygodniu i jak ostatnio położna powiedziała jeszcze do 3 tygodni powinnam pochodzić.

Miłego dnia mamusie

moj maz jest takim prezentem pod choinke, bo zjawil sie 23 grudnia, zas kolega z jego pracy centralnie na choinke chcial zdazyc, bo wyszedl 24 :-D

na pewno troche z nas sie rozpakuje w grudniu, zobaczcie, wcale nie malo grudniowek polecialo w listopadzie;-) ja na pewno pojde w grudniu, chyba, ze sie zdziwie

Gabrys czy mam sie zrobic glodna?:-)

Sarat no nareszcie!! Na dupę powinnaś dostać za to milczenie, no ale, że jesteś w ciąży to Ci daruję :-)
Wychodzi na to, że pewnie będziesz miała maluszka na święta... Fajnie, że dzieciątko już takie duże, a skoro bardzo pcha się na świat, to widocznie wie co robi :)
Ja nadal utrzymuję, że przed styczniem rodzić nie zamierzam, więc trochę mnie przerażacie :)
Trzymaj się kochana

livastrid - haha, no ja sie zaczynam powoli robic glodna, i sobie ogladam jedzenie w necie :-D
zrobiłabym ten przepis A. na kolacje, ale nie wiem czy mi wyjdzie.. :cool:

reklama
Do góry