reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witam sie ... na drogach dziś szklanka z rana, auta po rowach .... achhh zima idzie :(
Anastazzja ja ubranek jeszcze nie prałam i póki co nie mam tego w planach.. tzn mam, ale jakoś w okolicy świąt :) wciąż mi się wydaje, że mam czas:-D

reklama
Witam sie ... na drogach dziś szklanka z rana, auta po rowach .... achhh zima idzie :(
Anastazzja ja ubranek jeszcze nie prałam i póki co nie mam tego w planach.. tzn mam, ale jakoś w okolicy świąt :) wciąż mi się wydaje, że mam czas:-D
ja rownierz nie prałam, i tez jakos tak nie zdaje sobie sprawy jakby ze to w sumie juz niedlugo :eek: tak naprawde to w polowie grudnia mozemy zacząc wykluwac nasze malenstwa :-)

Ja wyprałam wczoraj. Dziś może uskutecznię prasowanie.

Najbardziej z tych ciuchów śmieszą mnie skarpetki, których mamy chyba z tysiąc.
W ogóle wydawało mi się, że dużo ciuchów mamy a jak wyprałam te 56-62 to jakoś tak mało mi się wydaje.

A dziś na 13 do pana doktora. Mam listę zapytań do niego przygotowaną.

Ja mam już poprane wszystko: ubranka dla dziecka i dla mnie koszule, kupiłam już stanik do karmienia, wszystkie artykuły higieniczne i czekam do godz. 14 na wynik CRP. Już pisałam na innym wątku, że rośnie więc dziś zapadnie ostateczna decyzja co dalej.
Pozdrawiam

Witajcie !;-)
Anastazja ja już mam wszystko wyprane, poprasowane i poskładane do szafy.
Właśnie pierzecie kocyki? bo mam parę sztuk nowych i jeden do łóżeczka chcę, drugi do wózka i myślę czy je wyprać.Trochę się obawiam, czy ja ich nie zniszczę:-)
Gabrys co do ekg, u mnie to wygląda tak, że lekarz rodzinny ( jak ma u siebie sprzęt) może wykonać takie badanie. Ale koniec roku się zbliża znając ich...to teraz za cholerę by u mnie nie zrobili (cięcia, cięcia)

Pisała do mnie przed chwilą kumpela, poszła do mojego lekarza GI dzisiaj na wizytę, mówi, że do poradni wszedł na bombie:eek: Koleś nawalony jak autobus i przyjmował pacjentki, mówiła, że stwierdziły babki, że w sumie śmierdzi alkoholem, ale przyjmuje profesjonalnie, haha. Za nic bym nie weszła tam. Ale patologia...

reklama
Do góry