reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

liastrid - wszystko zrobione, kurde mam nadzieje, ze jakos dotrzymam do konca z ta swoja maniakalna czystoscia mieszkania :wściekła/y:

jutro zaczynamy remont w pokoju małej, wujek ktory go robi mowi ze zrobi to w 3 dni, takze po tym A. ma zrobi mebelki, takie jakie sobie wymarzylam - biale, na wysoki polysk :D, i bede prac ciuszki, i pakowac torbe :)

reklama
u mnie jak przyjdzie koszula i stanik, to spakuje torbę dla siebie i małego ;)
tylko mam dylemat bo nie wiem, jak się ubiera dziecko po urodzeniu.. hmm

mojej założyli bodziaka z długim rękawem, pajacyka, czapkę bawełnianą, niedrapki i skarpetki. następnego dnia miała to samo tylko, że bodziak z krótkim rękawem.

w szpitalu zwykle jest bardzo gorąco i duszno. Oli po urodzeniu założyli body z długim rękawkiem i śpioszki. nic więcej. a no i becik miała.

jak bylam u kolezanki odwiedzić ją po porodzie to rzezywiscie jest tam bardzo ciepło :)

dziewczyny wczoraj postanowilam sobie sama pocieniowac wlosy, dosyc juz mialam dlugich, równych - ekekty na 1 zdj, o myslicie? :cool:
a na drugim ja i moja malutka, w ubraniu roboczym domowym, haha :laugh2:
przepraszam za jakość - zdj robione tel :sorry:

Załączniki

• Obraz 005.jpg
    Obraz 005.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 52
  • Obraz 004.jpg
    Obraz 004.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry