reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
dzien dobry
ja dzis nie spaam cala noc:-( T wstal do pracy o 5 to ja z nim zjadlam sniadanie i myslalam ze zasne a tu nic..... dopiero ok 7 rano zasnelam na 4 godz.. normalnie padam :-(

co do biustonosza to tak naprawde nie wiem jaki rozmiar kupic teraz mam 85 d a do tego pokarm bedzie to nie wiem jaki kupic o rozmiar wiekszy czy d??

Melisa pisz do allegro i nie poddawaj się, nie masz nic do stracenia. Z drugiej strony nie wiem czy w ogóle dostaniesz gdzieś staniczki do karmienia usztywniane - chyba wszystkie są miękkie ew maja fiszbiny lub nie a zdjęcia są piękne bo Panie na nich mają piękne jędrne biusty i super dobrany rozmiar staniczka. A za duże masz w obwodzie czy w miseczce?

Co koszulek nocnych to ja wczoraj byłam na USG w szpitalu na położnictwie i widziałam 3 położnice - wszystkie z żyrafkami :-) więc miałyście ie rację pisząc kiedys że pewnie cala porodówka będzie w nich latać :-)

Ja sobie kupiłam takie Koszulka do karmienia i nie tylko REGINA 062 S-XL (1961721779) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy, KOSZULA DO KARMIENIA CIĄŻOWA Italian Fashion (1942323632) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy. Tą druga mam z poprzedniej ciąży ale ta pierwsza wydaje mi się fajniejsza. Dla mnie podstawa żeby to było 100% bawełny bo inaczej się pocę, no i te nie maja żyrafek ani słoników:-)

Ewelina teraz jes taka teoria że spirytusa nie używamy bo przedostaje się przez skórę dziecka do jego organizmu i ogólnie wystarczy aby to miejsce było suche i czyste. Ja sporadycznie używałam gazików LECO które są nasączone spirytusem. Octenisept tez miałam i czasem psiknęłam, poza tym uznałam że w domu zawsze przyda się coś do dezynfekcji ran więc dlatego kupiłam.

Ostatnia edycja:
Witam się!

Dzisiaj laba od dziecka, Mati u dziadków. Niestety za daleko nie zawędruję bo czekam na położną a później ma przyjść gość od zmywarki.

Patrzyłam ostatnio na listę mam styczniowych i parę dziewczyn jakby znikło, np. Sarat, Antonufka. Wie ktoś coś może?

Ja już też mam poczucie że w niczym dobrze nie wyglądam, tylko lepiej niż źle:-D Ale za to na poprawę humoru codziennie delikatny makijaż, tym bardziej że mam te korki więc chcę jakoś wyglądać choć na twarzy:-) a jak nie mam korków to nawet dla siebie i męża:-)

Citronka, cieszę się że z wagą Maluszka ok, uważaj na siebie. Ja na razie problemów z blizną po cc nie mam i gin się śmieje że jest z siebie dumna, tak ładnie jej wyszła, ale mówi że dopiero po otwarciu będzie widać na 100% jak tam jest w środku.

Justys udanej wizyty!

Goska, głos oddany!

asiuk kazdy ma swoje zdanie. Ja używam dada i akurat jestem bardzo zadowolona i pupa Matiego tez. To naprawdę od skóry dziecka zalezy a wierzę że żadni rodzice nie będą dziecku szkodzić za parę złotych.

ewelina u mnie sprawdził się octanisept

ja coraz bardziej jestem załamana moją koszulą żyrafką i do szpitala wezmę koszulkę którą miałam kupiona do domu- znacznie bardziej sexi i będę się lepiej w niej czuła

a jeszcze co do pępka jak myć dziecko żeby woda się tam nei dostała? czy po prostu po umyciu dobrze osuszyć?

i ja sie witam

Melisa to może kurczę ja oddam stanik:-D Wystaw i tak jej neutrala- niech nie pyskuje:tak:

Ja moze nie mam 95D ale po nikosiu pamietam, że cycole miałam niezłe:-D

Ja leze. Nabiegalam sie za malym od 8 do 12. Padam, skąd on ma energię. Dzis w nocy o 4 przytuptal do nas do pokoju, glebnąl sie na poduche i usnął.

Fajne te koszule. Ja mam z jakimiś misiami przed kolanko. Moje nogi też baleronki ale co tam;-)

reklama
witam sie z Wami

nic mi sie nie chce

sniegu jeszcze nie ma, ale pokaze Wam obrazek, moze ktoras rozsmieszy, bo mnie humor padl po info o mami

duer.jpg

Do góry