reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Fajna bardzo Gabryś tylko dosyć krótka jak Ci się ostały zgrabne nóżki to kupuj moje się zamieniły w dwa balerony dlatego preferuje długość do kolan ;p
To tak jak u mnie z tymi nogami, zresztą nigdy zgrabnych nie miałam:-D.Ja sobie też kupiłam właśnie taką koszulkę jak Ty.Na ramiączka, delikatne niebieskie kropeczki na białym tle:)-i sięga mi za kolana.Druga jest biała-a co mi tam,najwyżej się wypierze, jak ubrudzę i jest do pół łydki, bardziej luźna.I te dwie wezmę do szpitala.
A tak w ogóle to witam się.Czytałam Was ostatnio, ale jakoś weny nie miałam żeby pisać.
Życzę spokojnego dnia.

reklama
Gabrys- nie kupuj tych stanikow! Mi przyszly i mi sie bardzo nie podobaja! Na zdjeciach i w opisie super, a w rzeczywistosci duze, szerokie i nieusztywniane... I do tego sprzedawca nie chce zwrocic kasy :-)

Witajcie, ja już część rzeczy sobie poprasowałam, reszta "dosycha" a kolejne ciuchy się piorą ;-)
Dziś mój malec upodobał sobie lewą stronę brzucha i za cholerę nie chcę zmienić miejsca, co jest bardzo dla mnie nie wygodne bo perfidnie mi "coś" wciska okolice pachwin xD Ale uwielbiam uczucie tego, że jest we mnie;)

Co do kurtek zimowych, bo gdzieś widziałam e ten temat się pojawił to ja za namową mojego P. przesunęłam sobie guziki w płaszczu z tamtego roku, ale fakt taki że nie dopinam się na środku brzucha sprawił to że w dziurki założyłam małe gumki od włosów pod kolor i tak teraz się zapinam ;D

A my dziś na zakupy szybkie po pracy P. a dokładniej po zakup szafy!! W końcu będę mogła z kartonów powyjmować rzeczy swoje, bo jak małemu szafkę zwolniłam swoje musiałam wyeliminować.

Melisa
jak nie chce zwrócić kasy? Na allegro masz opcje "rozstrzygania sporów" i tam możesz zgłosić tego sprzedawce itd. może uda się coś zdziałać. Ja tak wygrałam sprawę jak zamówiłam mp4 dla brata na święta a ona w ogóle nie przyszła.. facet się tłumaczył że przyśle itd. aż w końcu nie wytrzymałam i tam to zgłosiłam i dostałam kasę.

Ostatnia edycja:
Bakaalia- ja też mam w płaszczu przeszyte guziki. I póki co jeszcze się mieszczę. A jak już będzie problem, mama mi w miejsce dziurek zrobi pętelki,czy jak to się nazywa:) i tak będę guziki zapinać:)Byle do stycznia wytrzymać bo szkoda mi było kupować kurtkę tylko na te 3 miesiące.
My z A. też się na zakupy wybieramy, ale bardziej jedzeniowe, bo jutro A. ma urodzinki więc może goście będą.
Część moich rzeczy też niestety do kartonów wyemigrowała, żeby komodę dla maleństwa zwolnić. I póki co tam będą sobie leżakować, bo miejsca na nową szafę nie mamy:-(.

witajcie!

szybko piszecie aż ciężko Was nadrobić

ja wreszcie poprosiłam dziadka żeby wnuczce złożył łóżeczko po Kamilku i w w naszej sypialence mam nowy mebelek... jeszcze bardziej rodzinnie się zrobiło...:)

muszę jeszcze jakąś lampkę dla dzidzi zamontować... i dokupić kilka drobiazgów i będę gotowa na przyjęcie Malutkiej...

Ja bym się zapięła, ale wtedy było by mi strasznie nie wygodnie i ten guzik który wychodzi na środku brzuszka uciska, więc gumki w dziurki wsadziłam i teraz jest ok ;-) Tak jak Ty Nikii nie zamierzałam kupować nowej kurtki na jeden sezon! :)
u nas właśnie ta szafa jeszcze wejdzie, ale tylko dlatego że segment mamy bardzo mały i nie pakowny, przez co właśnie jestem zmuszona "kartonować" swoje rzeczy ;D

Bakalia- wiem, ze jest tam taka opcja, ale tam pisze, ze to jest w przypadku, gdy towar nie jest zgodny z opisem lub gdy go nie dostalam. Opis jest moze i zbyt ubarwiony i zdjecia ladniejsze duzo, ale trudno powiedziec, ze jest nie zgodny z opisem, bo jest i przesylka przyszla w terminie.
Na mnie po prostu zle leza, sa za duze, jakies takie niewymiarowe.

dzieki dziewczyny za info co do tych stanikow, w takim razie moze lepiej kupicc w sklepie niz przez internet.

ja sie wykapalam i uiekam teraz sprzatac, bo kolo 15 mam gosci ;)

reklama
witam sie i ja
Mam okropnego lenia dzis.
Tiramisu-Tobie stuknie za chwile 36 tydzien:szok:

wszystkim wizytujacym zycze udanych wizyt!

Milego dnia, buziaki :)

Do góry