reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Hej Dziewczyny witam wieczorową porą
Rano siadłam Was poczytać ale jakoś kiepsko spałam i źle mi się oddychało więc nie posiedziałam zbyt długo. Teraz nadrobiłam.
Duska straszne wydarzenie Ciebie spotkało w życiu. Oby mąż się odnalazł. Wiem, że My nie wiemy co czujesz teraz ale bardzo Ci współczujemy.

Anisia
gratulacje z powodu ślubu.

Gabryś mnie codziennie praktycznie plecy bolą w okolicy bark. Ja sobie ciepłego wczoraj przykładałam trochę, jak leżałam, to miałam wrażenie jakby troszkę ulżyło. Czasem Mojego zmuszę, żeby mnie pomasował, zwłaszcza z prawej strony. A Ciebie na dole w krzyżu boli czy u góry?

reklama
Duśka trzymaj się kochana, musisz być silna i wierzyć, że mąż się odnajdzie. Co do podania na facebooku zdj i informacji Twojego męża jestem za i dołączę się. Po całej Polsce należy szukać i rozpowszechniać zdj i informację o zaginięciu..

Kasia co znaczy, że teraz czekać nas mają inne dolegliwości? wyjaśnił ci doktorek?:-)
Ja dzisiaj czuję się nie tak...dobrze, że jutro wizyta:) leżę na lewym boku i czuję jak maly naciska na tym boku. A brzuch dalej mnie boli jak na @.
Jutro lekarzowi zadam milion pytań, które powodują u mnie wątpliwości od dwóch tygodni.

Łeee... jakiegoś doła załapałam. I to tak z minuty na minutę :/ Zadzwoniła koleżanka, że wpadamy do nich dzisiaj na sushi (dla mnie veg oczywiście) i że już są po słowie z moim M. ale decyzja do mnie należy. Ucieszyłam się, bo chociaż widzimy się ostatnio dość często, to jakoś nie ma okazji pogadać.
Wzięłam prysznic, zrobiłam włosy, i jakoś tak mnie coś rozmiękczyło. Taka wielka już jestem..., jak założyłam tunikę, w której fajnie się czułam i wyglądałam jeszcze dwa tygodnie temu, to ją z rykiem w try miga zdjęłam. Łażę cały czas tylko w jednej sweterkowej czarnej sukience wszędzie. Gęba spuchnięta, nogi jak nie moje... Ciąża jest cudowna, ale czy nie można by trochę lepiej wyglądać? ;( ;( :crazy:

Gośka:) spokojnie:D jak mówiłam nie spieszy się:) ale dziękuję za pamięć:D:D ja kupiłam też pampersy, ale dwójki z premium care za 38 zł:) widziałam, że w wielu miejscach są teraz przecenione:)

Kasia...bobowi zdjęcie jutro zrobię, albo późniejszych wieczorem dziś, bo właśnie wróciłam z zajęć i ledwo żyję...mam jakieś nerwobóle w krzyżu...Hanka mi chyba coś uciska..

Pola..to tak jak u mnie:p ja nawet dużo nie przytyłam, ale woda w organizmie mi się strasznie odkłada (jednego dnia wyglądam spoko, a innego normalnie mam drugą brodę, pierścionków zdjąć nie mogę, kostek nie widać...) ale to jeszcze dodatkowo dlatego, że mam niesprawną nerkę...ale rozumiem jak się czujesz...ja nie rozstaję się z moimi czarnymi spodniami i czarnym swetrem:D:D

Ostatnia edycja:
alice - wlasnie u góry, nie na dole .. kupilam termofor, i zaraz bede testowac :)

ja tez sie czuje zle we wlasnym ciele, ale pocieszam sie, ze juz niedlugo..

a teraz sie wykapalam, i bedziemy z A sobie robic maraton serialowy :) wiec milego wieczoru :*

wlaśnie wstałam ze swojej drzemki, tak to jest jak wstaje razem z P. a potem zasnąć nie mogę i od 6 siedzę..
co do pampersów ja dziś kupiłam sobie te Rossmanowskie "babydream", zobaczymy czy się sprawdzą ;)

A dziś usłyszałam coś co mnie rozwaliło! Koleżanka mojej mamy powiedziała, że jej córka swoich bliźniąt nie szczepiła w szpitalu bo te szpitalne szczepionki powodują powikłania i zaszczepiła prywatnie dając ok.tysiąca złotych.. no po prostu lepszej historii nie słyszałam..

reklama
Do góry