mami a nie mozesz jeszcze raz teraz do szpitala pojechac?? zeby sie uspokoic. i dziewczyno ty nie sprzataj tylko odpoczywaj !! moj T tez sprzata bo ja mam lezec i tez mnie szlag trafia bo ja robie dokladniej ale pamietaj wszytsko dla malenstwa jeszce troche i bedziemy mogly sprzatac i czyscic do woli a jak narazie tylko lezec!!! :-) mi tez wiekszosc mowi ze urodze w grudniu ale wierze ze maly posiedzi do stycznia:-)
dzis moje malenstwo zbudzilo sie o 3 i tanczylo w brzuchu... wiec sie obudzilam i do 6:30 nie spalam:-( ale tak sie wiercil i wyginal ze na zadnym boku nie moglam lezec tylko na plecach a na plecach spac nie umiem.
Mama2011 jak zobaczylam ten reportaz z porodu to sie poryczalam jak dziecko achhh.....
dzis moje malenstwo zbudzilo sie o 3 i tanczylo w brzuchu... wiec sie obudzilam i do 6:30 nie spalam:-( ale tak sie wiercil i wyginal ze na zadnym boku nie moglam lezec tylko na plecach a na plecach spac nie umiem.
Mama2011 jak zobaczylam ten reportaz z porodu to sie poryczalam jak dziecko achhh.....
Ostatnia edycja: