reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

witam kochaniutkie:-)
przykro mi ale nawet sie nie bede starac was nadrobic bo napewno nie dam rady tak szalejecie:D

ja dzisiaj poczulam dopiero ze sie zbliza porod i to calkiem niedlugo
ale przerazona bylam
o 3 w nocy wyladowalam w szpitalu z mega krawieniem az ze mnie kapalo ehhhh ale w szpitalu sie uspokoilo no ale zaczelam miec skurcze co 15 min
zrobili usg wedlug ktorego wszystko dobrze potem ktg no i z niunia wszystko dobrze tylko zauwazyli ze mam skurcze i twardawy brzuch mialam :-(
dali tylko paracetamol i kazali lezec i wypuscili do domu
niewiem czydobrze zrobili
niby juz nie plamie ale skurcze czasami mam

no i teraz jestem taka niedolega bo wszyscy wokol mnie skacza:-(

reklama
Matko! Mami91! aż mi oczy wyszły na wierzch jak czytałam Twojego posta :szok:
Leż kochana niech skaczą wokół Ciebie, trzymaj się.

Dzisiaj odwiedziła mnie przyjaciółka z zaproszeniem na baby shower (organizuje dla nas impreze) ale fajnieeee :-) strasznie się cieszę !!! Imprezka 10 XII - będzie się trzeba odstawić :-):-):-)

Zjadłam właśnie kanapkę z pastą rybną a po tym zagryzłam ciastem :-) świetny smak polecam hi hi

Muszę Wam powiedzieć że do 21 listopada, czułam się jak sarenka, brzuch mi w niczym nie przeszkadzał a teraz łoooo matko! czuję się już jak prawdziwa ciężarówka hi hi brzuchol jakiś się duży zrobił, cycki przeszkadzają, palce puchną i łapię zadyszki jak coś robię tak więc ogłaszam wszem i wobec że jestem w ciąży i to na poważnie :-D

Alka ja tez sie zastanawiam wlasnie bo to wydaje sie dziwne, pisze z mama i mowi ze w polsce bym juz lezala do konca w spzitalu
zwlaszcza ze niunia nie obrocona jeszcze glowka do dolu :-(
a jakos sie trzymam ale wczoraj to nie wiedzialam o czym myslec juz z tego wszystkiego:-(
Kasiu nie mam innego wyboru jak nie będe chciala to mnie do lozka przywioza i to serio:-)

heheh i pomyliłam osoby zamiast kasi napisalam justys hihi te wasze avatary sa mylace i to naprawde:D ale juz poprawiam:-)

Ostatnia edycja:
witam kochaniutkie:-)
przykro mi ale nawet sie nie bede starac was nadrobic bo napewno nie dam rady tak szalejecie:D

ja dzisiaj poczulam dopiero ze sie zbliza porod i to calkiem niedlugo
ale przerazona bylam
o 3 w nocy wyladowalam w szpitalu z mega krawieniem az ze mnie kapalo ehhhh ale w szpitalu sie uspokoilo no ale zaczelam miec skurcze co 15 min
zrobili usg wedlug ktorego wszystko dobrze potem ktg no i z niunia wszystko dobrze tylko zauwazyli ze mam skurcze i twardawy brzuch mialam :-(
dali tylko paracetamol i kazali lezec i wypuscili do domu
niewiem czydobrze zrobili
niby juz nie plamie ale skurcze czasami mam

no i teraz jestem taka niedolega bo wszyscy wokol mnie skacza:-(

Trzymaj się mocno w dwupaku! i jakby co to odrazu szukaj szpitala z bardziej odpowiedzialnym personelem!!!!!

Dorotka_23 to miłe, co napisałaś :-D Ja właśnie jak za bardzo zaczynam się nakręcać myśląc o porodzie, to powtarzam sobie, że jak przytulę moje dzieciątko to na pewno zapomnę o całej reszcie :-)

Mami91 wytrzymaj jeszcze trochę, a swoją drogą to też się dziwię jak po krwotoku mogli wypuścić Cię do domu? Leż i niczym się nie stresuj.

Mami91 - hi hi już kilka razy pomylono mnie z Justyś, spoko nic się nie stało ;-)

Kurcze może faktycznie pojedź do innego szpitala jak piszą dziewczyny bo to kurcze podejrzanie wygląda, krwawienie a oni Cie do domu wypuścili...

reklama
Anastazja to jest jedyny szpital. znaczy jedyny szpital a reszta to jakies prywatne kliniki czy cos
no dziwne ze paracetamol ale moze oni lepiej wiedza
Tiramisu personel rzeczywiscie byl jakis dziwny jakies mlode siksy mnie badaly z 3 ich byla i jedna taka starsza chyba jedymym lekarzem ale ona mnie nawet nie dotknela. te mlode to jakby studentki albo stazystki albo nie wiem nie znam sie moze.

Do góry