reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Zazdroszczę słoneczka :).
A ja to mam ochotę na resztę princepolo mojego dziecka, ale nie wiem gdzie go dała! Łobuza mała, teraz śpi i mam dziwne wrażenie, że śpi właśnie na nim...

Zgapiłam filmik od grudniówek, aż mi łezki ze śmiechu poleciały, chyba jestem nienormalna, ale niektóre sytuacje są naprawdę śmieszne :D

Wypadki dzieci - YouTube

reklama
anielka - ja lubiam chipsy, a w ciazy, zwlaszcza teraz jakos nie moge sie do nich przemoc, fe :p

bakalia - ja pomidorowa uwielbiam, zwlaszcza taka zrobiona na rosole, mniam :D
co do prezentow, ja jeszcze nic nie mam, ale mam czas do gwiazdki bo wtedy wlasnie we wigilie u nas sie daje prezenty :)
przyjedzie moja mama, brat i siostra, zreszta ja uwielbiam prezenty kupowac wiec bedzie frajda :p

a ja sobie uswiadomilam ze juz w przyszlym roku bedziemy obchodzic pierwszy dzien matki :D

chipsy tak uwielbiam i w tej ciazy jem, ale z coreczka to jak widzialam paczki w sklepach to prawie wymiotowalam:-D

u mnie dzien matki obchodza 13 lutego a dzien taty 13 listopada

piszcie dalej o pomidorowkach to Wam na chalupe wlece

a Ty wszystko umiesz anielkaa dlatego Ci sie uczyc nie chce:-p

chapicha
to moze byc nawet i smieszne pod warunkiem, ze to nie jest wlasne dziecko, sama zreszta wiesz:blink:

moj synek jakos dziwnie sie zachowuje , kopie tylko jak siedze albo jak leze na prawym boku. chyba ma lenia. Ja walsnie zjadlam rosolek i ide troche polezec .:)

oj dzieki Liv-ale wiesz sama jak to jest. podwojna robota z nauka dla nas obcokrajowcow- najpierw slowka trzeba przyswoic, ehhh. Len ze mnie i tyle.

Cześć dziewczyny!

Ja wczoraj tak ładnie Mia doradzałam, a potem sama dostałam takiego doła, ze całe popołudnie i wieczór przeryczałam. Dzisiaj czuję się okropnie, łeb mnie boli i oczy a na dodatek mam wyrzuty sumienia że w sumie bez powodu taka beksa jestem, nie lubię siebie za to. A niestety coraz częściej mi się zdarza, biedny Ł.

Kasia, to wkurzające, ale tak jak piszą dziewczyny myslę że jak zobaczy Maluszka to zwolni, a przynajmniej nie musicie o kasę się martwić, a to też może być duże źródło stresu, wierz mi

Gabryś cieszę się razem z Tobą z ciuszków!

Ja chyba zaraz za prasowanie się wezmę, bo wczoraj pierwszą partię wyprałam, nie wiem tylko jak ja patrzyłam, czapeczki gdzieś się zgubił, chyba jeszcze muszę dokupić.

Alka, najważniejsze że pojedyncze ruchy czujesz, Maluszek też ma prawo być bardziej leniwy:-)

Marciaa, ja bym obstawiała 3-dniówkę albo zęby, na reakcję po szczepieniu to już chyba za poźno. Mój własnie ostatnio jak miał gorączkę to przespał pół dnia i zupełnie inne dziecko

Dorotka, masz zacięcie pisarskie:-) Zabawne i lekkie a dobrze napisane

Ostatnia edycja:
Gabryś ja uwielbiam pomidorowa bardzo, ale taka mamusina jest lepsza niż jak sobie sama muszę ugotować ;DU nas w domu też dopiero po kolacji się daje prezenty, ale ja już muszę zacząć ustalać komu co kupić, bo nie lubię tego przepychania w sklepach tym bardziej w tym "stanie" ;)

Anielka jak ja ostatnio na wizycie u gin, kiedy mi skierowanie na USG wypisywał podsumowałam że to już ostatnie to mi odpowiedział "zawsze możemy na porodówce zrobić" ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry