reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Justyś - haha, niewiarygodne wrecz jacy ludzie potrafia byc chamscy. I tak Cie podziwiam, bo ja napewno wygarnełabym tej babince co o niej mysle, gdyby tak sie zachowala w stosunku do mnie.

Ewelina - równiez nie wyobrazam sobie mie faceta ktory nie ma ambicji utrzymania swojej rodziny, i wogole.
Jednak nie wyobrazam sobie rowniez sytuacji w ktorej siedze sama calymi dniami z małą, po pierwsze dlatego, że nie mam dziecka sama, i opieka w miare mozliwosci ma sie rowniez zajmowa A. a po drugie nie zgodze sie na to, by byl ' weekendowym tatusiem', i męzem. Prace i rodzine mozna pogodzić, jezeli tylko sie chce i zachowuje sie rozsądek. Nie chce by rezygnowal z pieniedzy itepe, jednak od czasu do czasu można. Wszystko kwestią dogadania i kompromisu.

Marcia - wydaje mi sie, ze to przez szczepienie..

trzydniowe mial w sierpniu ale teraz ma tak 37.4 no nic bede go obserwowac...ale widze ze jest osłabiony. Kataru i kaszlu zero.
Ja leze cos mnie na sen bierze ale znajac zycie obudzi sie to mnie bardziej sieknie:-D

Gabryś ja z zasady nie lubię odpowiadać na takie odzywki, gdzie pełno ludzi w sklepie, bo zacznę przeklinać za dużo:blink: Ale cóż ludzie są tylko ludźmi, taka babcia chyba nie pamięta jak była w ciąży i jak jej było ciężko, a jeszcze kiedyś to były inne czasy.

reklama
Wy to zawsze człowiekowi ochoty narobicie na coś, Justys już mi cała kuchnia zapachniała mandarynkami ;-) Oj, chyba dziś przy okazji wizyty u hydraulika zajedziemy po nie ;D
A ja ostatnio kupiłam herbatę śliwki i cynamon - mniam tak pięknie pachnie!! aż by się chciało już choinkę ubierać ;-)

Dorotka blog świetny, bardzo przyjemnie się czyta :)

Do góry