reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

U nas znowu chorobowo:-( Przez ta pogodę reaktywowały się jakieś wirusiska! Mam nadzieją, że u was lepiej? Zaplanowaliśmy weekend ze znajomymi żeby odpocząć troszkę od domu a tu klapa- znowu siedzę w kuchni:-:)-:)-(
Kupinosia fajniutki ten pomysł z kocykiem- gdzie można taki zamówić, są na allegro?

reklama
Lucy, ja bym kupiła taki obrazek srebrny z Matką Bożą, albo Aniołem Stróżem - jest tego mnóstwo w sklepach, na allegro też, cenowo tez fajnie, zróżnicowanie, ale można większy lub mniejszy kupić, w zależności ile chcesz wydać. No i taki obrazek sobie postawi i będzie miła pamiątka. Ja takie coś mam, Mati dostał od Ojca chrzestnego, z tyłu była dedykacja:-), dla mnie prezent bardzo trafiony:tak:.

Lucy - właśnie chciałam jeszcze dopisać tak jak Pysia podpowiedziała że obrazek też fajny prezent i cenowo może wyjść najtaniej ale to wiadomo w zależności od tego jaki wybierzesz
Pysia- a moja niestety nie dostała takiego obrazka i bardzo mi go brakuje nad jej łóżeczkiem. Dostała takie kartki na pamiątke i albumy ale nie obrazek. Ponieważ za tydzień Ola ma rocznice chrztu to znowu sama jej kupie taki z aniołem stróżem bo obraz MB z dzieciątkiem już wisi :)

Ja ma parasolkę chicco i jestem z niej bardzo zadowolona. Nie wiem tylko jak poradzi sobie na plaży nad morzem bo znajoma mówiła, że jest kiepsko jak się piasek dostanie między koła?:confused:
Może któraś z was ma to już przetestowane?

Dziewczyny, przecież jestesmy z roznych regionów Polski - u Was wszystko OK, w związku z powodzią? Mam nadzieję, że tak...

reklama
Dziewczyny, przecież jestesmy z roznych regionów Polski - u Was wszystko OK, w związku z powodzią? Mam nadzieję, że tak...

U nas to tak na prawdę nie padało tzn popada ze 2-3 godziny a potem słonko świeci Dziwie się jak czasami ogladam prognozy :) Ale może ja to powinnam ukraińska telewizję ogladać :p

Do góry