reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2009

Lucy super że Piotruś zdrowieje.
Adiva plus tego że będziecie mieli wszystkie ząbki szybko a my może do 2 lat się wyrobimy hi hi.
Kupinosia dobrze że nic się nie stało.

U nas też piękne słoneczko, ale śniegu full. A my i tak znowu uziemieni przez Blani ospę. Oliwia w przedszkolu, Blanka teraz śpi a ja mam relaks.

reklama
tak dupkę wietrzyłam Olce że w końcu zlała mi sie do łóżka
adiva- u nas słóńca brak juz któryś dzień z rzędu....
Lucy- dobrze że kryzys za Wami
Daga- oby cała ospa lekko przeszła

Dziewczynki kochane, ja jestem w górach do niedzieli więc tak na szybciocha Was odwiedzam :happy: Jutro w miarę możliwości nadrobię zaległości i napiszę coś więcej :tak:
Buziaczki Kochane :-D

Lucy - dobrze, że Piotruś już lepiej się czuje :tak: buziaczki dla niego :tak:
Adiva - Daga ma rację, przynajmniej szybko będziesz miała zębiska z głowy, choć nie zazdroszczę tych przeżyć :sorry: u nas też pomału idzie, póki co tylko jedynki i dwie dwójki.. no i dwie czwórki przebijające :eek:
Daga - zdrówka dla Blani :tak:po cichu tez troszkę zazdroszczę, że będziesz miała już z głowy... ospa nie należy do przyjemnych chorób :-(
Mamjakty - no nic się nie pochwaliłaś, ze się wczasujesz ... ale usprawiedliwimy Cię ;-):-p odpoczywaj i zdobywaj szczyty :-D

u nas dzisiaj też piękna wiosna, aż mi sie nie chciało wracać do domu ze spacerku :-D w związku z tym odwiedziłyśmy jeszcze babcię ;-) a przed chwilką prawie zawału dostałam - mąż na kolacji słuzbowej, ja karmiłam Karolkę, a tu nagle huk jak nie wiem :szok: jakby mi ktoś żaluzje podnosił albo do bramy się dobierał... a to śnieg się z dachu zsunął :-D mieliśmy strzane nawisy - dobrze, że rynny przeżyły :eek:
miłej nocki, ja się biorę za prasowanie ...

Izka- też bym sie przeraziła, a to tylko śnieg :-D
Mamjakty- tak myśłałam że jesteś wyjechana w góry bo wspominałaś że coś za 3 tygodnie sie wybieracie. To one tak szybko zleciały ? :szok: szok Pozdrawiam i bawcie sie dobrze :-)

Blaneczko dużo zdrówka :-)
Mamjakty udanego wypoczynku, bawcie się dobrze;-)
Izka no nieźle z tym sniegiem...ehh ja to nie lubie tego typu akcji :-D

U nas znowu słoneczko świeci od samego rana...wczoraj dwa razy na spacerku byliśmy..jedynie co nam przeszkadzało to kapiąca woda z każdego dachu :-D
dzisiaj również wyruszamy jak tylko Fifek wstanie i zje...nie ma co siedzieć w domu jak tak pięknie na polu :-D
Pomyśleć słoneczko wyszło a mój nastrój od razu lepszy :-)

Słońce świeci i wszystko ładnie pieknie ale od czasu kiedy Młody wyczaił czym jest chodzenie,spacery zrobiły sie stricte piesze....Normalnie drze sie jak opętany kiedy go do wózka włożę.....:dry: I aż mi sie nie chce wyłazić....
Kolejna noc Mlody darł morde jak opętany....dopiero o 4 nad ranem przestał sie drzeć i zasnął....Pospał do 8....Dzięki dziewczyny za życzenia szybkiego zabkowania ale u nas to po prostu nie ma szans na spełnienie....Wczoraj sprawdziłam mu dzioba i wiem, że wychodzi nam dolna brakująca dwójka i jednocześnie z nia trójka, dolna,prawa :dry: buuuuuuuuuuuuuuu

reklama
Daga, mam nadzieję, że Blania łagodnie przetrwa ospę;-)
Mamjakty szczerze ZAZDROSZCZĘ!!!!!Miłego górskiego odpoczynku..
Adivia- no u nas podobnie, choć mój syn lubi się jeszcze werbalnie rozwijać, więc pokazuje mi świat,a ja go nazywam i tak jesteśmy w stanie trochę pojeździć;-)Przyjdzie wiosna to place zabaw, to w drodze powrotnej Zarazek sam będzie prosił o umieszczenie go w wózku;-)a z ząbkami- serdecznie współczuję...

Do góry