reklama
mamjakty
styczniówka 2009
Aniu - dobrze, że wszystko u Was w porządku
moja młoda ostatnio przegina - jak kładę ją do wózka to jest takie darcie że szok - nie wiem, co jej się odwidziało
moja młoda ostatnio przegina - jak kładę ją do wózka to jest takie darcie że szok - nie wiem, co jej się odwidziało
My ubieramy się tak: bawełniana koszulka, na to rajtuzki + sukienka lub śpioszki z grubszej bawełny. Na wierzch bawełniana bluza i bawełniana czapeczka.
Na polar zdecydowanie za ciepło, zresztą wolę bawełnę, która jest bardziej przewiewna (i naturalna).
Wspaniałą pogodę mamy ostatnio, prawda? Całymi dniami siedzimy na dworze
Na polar zdecydowanie za ciepło, zresztą wolę bawełnę, która jest bardziej przewiewna (i naturalna).
Wspaniałą pogodę mamy ostatnio, prawda? Całymi dniami siedzimy na dworze
klaudia011
Fanka BB :)
ja Ci kiedys pisałam ze u nas rewolucja jak go daje do gondoli...i jest tak w dalszym ciagu...wiec zasypiamy w domku i wtedy go biore na spacer bo inaczej drze sie pod blokiem ze szok
grushka
szczęśliwa
chyba rzeczywiscie troche za cieplo ubieram swoja pocieszke małą :-)
my wychodzimy na trzy spacery dziennie, tak po 1,5 godziny .. niekiedy dluzej. na ostatni spacer wybieramy sie ok19 nawet, wiec moze swoja polarowa czapeczke zostawie na ten wieczorny spacerek :-)
dzieki za odpowiedz, teraz bedziemy chodzic troche inaczej ubrane
Madzia_33 nasz ortopeda zdecydowanie odradzil ubieranie dziecka w dzinsowe spodenki chyba wiadomo dlaczego ;-)
pozdrawiam
my wychodzimy na trzy spacery dziennie, tak po 1,5 godziny .. niekiedy dluzej. na ostatni spacer wybieramy sie ok19 nawet, wiec moze swoja polarowa czapeczke zostawie na ten wieczorny spacerek :-)
dzieki za odpowiedz, teraz bedziemy chodzic troche inaczej ubrane
Madzia_33 nasz ortopeda zdecydowanie odradzil ubieranie dziecka w dzinsowe spodenki chyba wiadomo dlaczego ;-)
pozdrawiam
mamjakty
styczniówka 2009
Klaudia, a w domku usypiacie już ubranego tak jak na spacer? czy jak? bo moja to już drzeć się zaczyna jak ją ubieram i wcześniej mi szybko w wózku zasypiała, ale teraz przechodzi samą siebie a poza tym nawet jak mi przyśnie na rękach to jak ją odkładam do wózka to się drze - zupełnie jak w łóżeczku :-(
grushka - my o 19 to do kąpieli się szykujemy :-) my póki co dwa razy na polko wychodzimy, przed południem i popołudniu - za pierwszym razem jesteśmy na dworze ok 3 godz a za drugim różnie ;-)
grushka - my o 19 to do kąpieli się szykujemy :-) my póki co dwa razy na polko wychodzimy, przed południem i popołudniu - za pierwszym razem jesteśmy na dworze ok 3 godz a za drugim różnie ;-)
Ostatnia edycja:
klaudia011
Fanka BB :)
mamjakty tak ubieram go jak na spacer..jak ubieralam mu kombinezon to sie darl teraz jest lepiej jak ubieramy bluze i spodnie..ale jak go wsadzam do gondoli to darcie murowane..otwieram balkon i jeżdżę z wozkiem po pokoju...po jakims czasie po prostu usypia( u nas jest to dosłownie chwilka) i idziemy na spacer...dziwna metoda ale jak na razie nie widze innej mozliwosci hihi mam nadzieje ze jak przejdziemy an spacerówke to bedzie ok
Aniu dobrze że u was wszytko ok...oj to co sie słyszy w telewizji...przerazajace
Aniu dobrze że u was wszytko ok...oj to co sie słyszy w telewizji...przerazajace
reklama