reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

Emilka ja mysle ze wiele zalezy od dziecka Krzys poprostu spokojny jest poza tym poki co nie biore go do siebie w nocy (chociaz mi zal ) bo jak jula sie przykula to boje sie ze go uszkodzi

reklama
:-)czesc dziewczyny :-)
mam do was pytanie jak ubieracie swoje maluchy na spacery w pogode jaka mamy ostatnio ?? :baffled:
gdy jest slonce ja ubieram swoja corke w:body z dl rekawkiem, spodenki, na to cieply pajac. gdy wychodzimy na spacer troche pozniej(tak po 17) to zakladam jeszcze cienki kombinezon, ktory czasem i tak jest rozpiety. i oczywiscie czapeczka- polarowa,raczej ciepla.

i juz sama nie wiem, czy nie jest jej za cieplo, czy za zimno.
powiedzcie mi jak wy ubieracie swoje pociechy?
i czy macie jakies sposoby sprawdzenie czy maluchowi jest dobrze- ja sprawdzam czy ma cieple raczki i kark.

pozdrawiam was i gratuluje pociech :-)

polarowa czapeczka.... a ja myslałam ze mamy wiosne juz... najgorzej jak dziecku głowe przygrzeje.. zwykła bawełniana ciensza lub grubsza w zaleznosci oid ciepła .. albo sam kapturek z kurteczki

a raczki jak sa ciepłe to najczesciej dziecku jest zaciepłio juz...

dzisiaj mały miał body z krótkim, bluze rajty dziny kurtke cieplejsza i czape baweniana.. niczym nie przykryty w foteliku.. wychodziłam przed 10ta

ja mam bawełnianą taką grubszą troszeczke a mama każe mi ją kocem jeszcze opatulac (w sensie wokol głowy żeby jej "nie zawiało") co ja mam z tą kobietą zrobic:-(
dziewczyny czy z przegrzania dziecko moze miec katar?

reklama
u mnie dzis tragedia-trzesienie ziemi
dobrze,ze to nie w moim regionie,u mnie zatrzeslo sie tylko lozko i okna oraz zyrandol,ale i tak sie przestraszylam....:-(

Do góry