reklama
aga_q
TRZYNASTEGO :)
jaki śliczny wesołek
grushka
szczęśliwa
:-)czesc dziewczyny :-)
mam do was pytanie jak ubieracie swoje maluchy na spacery w pogode jaka mamy ostatnio ??
gdy jest slonce ja ubieram swoja corke w:body z dl rekawkiem, spodenki, na to cieply pajac. gdy wychodzimy na spacer troche pozniej(tak po 17) to zakladam jeszcze cienki kombinezon, ktory czasem i tak jest rozpiety. i oczywiscie czapeczka- polarowa,raczej ciepla.
i juz sama nie wiem, czy nie jest jej za cieplo, czy za zimno.
powiedzcie mi jak wy ubieracie swoje pociechy?
i czy macie jakies sposoby sprawdzenie czy maluchowi jest dobrze- ja sprawdzam czy ma cieple raczki i kark.
pozdrawiam was i gratuluje pociech :-)
mam do was pytanie jak ubieracie swoje maluchy na spacery w pogode jaka mamy ostatnio ??
gdy jest slonce ja ubieram swoja corke w:body z dl rekawkiem, spodenki, na to cieply pajac. gdy wychodzimy na spacer troche pozniej(tak po 17) to zakladam jeszcze cienki kombinezon, ktory czasem i tak jest rozpiety. i oczywiscie czapeczka- polarowa,raczej ciepla.
i juz sama nie wiem, czy nie jest jej za cieplo, czy za zimno.
powiedzcie mi jak wy ubieracie swoje pociechy?
i czy macie jakies sposoby sprawdzenie czy maluchowi jest dobrze- ja sprawdzam czy ma cieple raczki i kark.
pozdrawiam was i gratuluje pociech :-)
polarowa czapeczka.... a ja myslałam ze mamy wiosne juz... najgorzej jak dziecku głowe przygrzeje.. zwykła bawełniana ciensza lub grubsza w zaleznosci oid ciepła .. albo sam kapturek z kurteczki
a raczki jak sa ciepłe to najczesciej dziecku jest zaciepłio juz...
dzisiaj mały miał body z krótkim, bluze rajty dziny kurtke cieplejsza i czape baweniana.. niczym nie przykryty w foteliku.. wychodziłam przed 10ta
a raczki jak sa ciepłe to najczesciej dziecku jest zaciepłio juz...
dzisiaj mały miał body z krótkim, bluze rajty dziny kurtke cieplejsza i czape baweniana.. niczym nie przykryty w foteliku.. wychodziłam przed 10ta
reklama
ania.falko
Entuzjast(k)a
u mnie dzis tragedia-trzesienie ziemi
dobrze,ze to nie w moim regionie,u mnie zatrzeslo sie tylko lozko i okna oraz zyrandol,ale i tak sie przestraszylam....:-(
dobrze,ze to nie w moim regionie,u mnie zatrzeslo sie tylko lozko i okna oraz zyrandol,ale i tak sie przestraszylam....:-(