reklama
Rondzia
Fan(ka)
Oprocz tego ze nie daje spac do 0:00 ;-) to jest cudownie. Zmiana z dniem urodzin...
A tak na serio to moj uspokoil sie jakies ze dwa tygodnie temu i jest lepiej wiec nie zauwazylam drastycznego przejscia na druga strone mocy. Oprocz wizyty u lekarza i nowych problemow co jest nierozerwalnie zwiazane z ukonczeniem 3 miesiecy...
A tak na serio to moj uspokoil sie jakies ze dwa tygodnie temu i jest lepiej wiec nie zauwazylam drastycznego przejscia na druga strone mocy. Oprocz wizyty u lekarza i nowych problemow co jest nierozerwalnie zwiazane z ukonczeniem 3 miesiecy...
aga_q
TRZYNASTEGO :)
Skrzat też już niedługo kończy 3 miesiące.
trochę się boję ....
mój syn jest całkiem spoko gościem więc się zastanawiam czy w ramach zmian urodzinowych coś mu się nie poprzestawia w drugą stronę
trochę się boję ....
mój syn jest całkiem spoko gościem więc się zastanawiam czy w ramach zmian urodzinowych coś mu się nie poprzestawia w drugą stronę
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
U mnie różnica jest jedna, wciąż karmię 1 godzinę. Chyba padnę niedługo, nic nie robię tylko lezę i karmię :-( A narzekałam jak karmienie trwało 10-15 minut, a teraz co karmienie to godzina, dziś dla wyjątku było 1,5h.
A niedajboże jak cyc wyleci to płacz
A niedajboże jak cyc wyleci to płacz
EmilkaT
styczeń 2009...
Madzia bo ty doswiadczona mama jestes i dzieci wiedzą ze nie ma co wydziwiać bo ty ani nie spanikujesz niepotrzebnie, ani nie dasz sie nabrac ze sie dławi jak sie nie dławi hihi ani nie załamiesz sie jak bedzie miało gorszy dzień i będzie chciało non stop na rączkach...czuja respecta:-) a nasze nas sprawdzają diablatka jedne:-)
klaudia011
Fanka BB :)
qrcza ja tez mam nadzieje ze u nas Filip na gorsze sie nie zmieni...super chlopak jak na razie i niech tak zostanie ;-)
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
ja na moją młodą też nie narzekam - cyca lubi - to fakt no i spać uwielbia ;-)