reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

hihi grudniowki przed swietami chcialy sie powyrabiac!
a ja bylam dzis u ginekologa, sprawdzila mi chyba wszystko lacznie z ph ze srodeczka pochwy hihi wszystko jest w porzadku, mam troszke niskie cisnienie ale kazala mi wiecej odpoczywac...w sumie to miala troszke racji chyba...dzidzia jest odwrocona glowka do dolu, ruchliwa, tetno w normie, nadal wyglada na dziewczynke hihihi jutro robie sobie badania krwi i zobaczymy co tam wyjdzie z hemoglobina i reszta....musze jeszcze zrobic okreslenie grupy krwi o czym totalnie zapomnialam bo u nas w szpitalu wymagaja tego u kazdego nawet jak ma w ksiazeczce wpisana grupe...

reklama
EmilkaT - fajnie, że u Ciebie wszystko w porządku z badaniami :tak: odpoczywaj odpoczywaj, bo jak dzidzia będzie na świecie to ciężko będzie znaleźc chwilę na odpoczynek :-D

a miałam napisać o Ujastku w Krakowie - koleżanka tam rodziła tydzień temu, poród całkiem dobrze wspomina, nie miała opłaconej położnej, w sali przedporodowej cały czas była z mężem, co jakis czas zaglądały do nich położne, na sali porodowej miała troche problemy ale położne wszystko jej mówiły co ma robić - tak więc z tego co mi mówiła - jest zadowolona z opieki w tym szpitalu :tak: mimo tego, że mówiono jej iż miała ciężki poród to jak dla niej nie było tak źle :-D

a miałam napisać o Ujastku w Krakowie - koleżanka tam rodziła tydzień temu, poród całkiem dobrze wspomina, nie miała opłaconej położnej, w sali przedporodowej cały czas była z mężem, co jakis czas zaglądały do nich położne, na sali porodowej miała troche problemy ale położne wszystko jej mówiły co ma robić - tak więc z tego co mi mówiła - jest zadowolona z opieki w tym szpitalu :tak: mimo tego, że mówiono jej iż miała ciężki poród to jak dla niej nie było tak źle :-D

Dzięki za informacje...ja myślę że właśnie tam będę rodzić...zobaczymy czy zima nas bardzo zaskoczy czy nie ;-)

Właśnie zerknęłam do grudniówek i jestem w szoku...faktycznie grono z nich już "rozpakowane" ciekawe jak to w styczniówkach będzie :)

Ostatnia edycja:
no my mamy jeszcze calutki miesiac zeby sie pospieszyc i rozpakowac przed styczniem wiec u nas moze byc podobnie jeszcze hihihi

reklama
Do góry