reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

hihi grudniowki przed swietami chcialy sie powyrabiac!
a ja bylam dzis u ginekologa, sprawdzila mi chyba wszystko lacznie z ph ze srodeczka pochwy hihi wszystko jest w porzadku, mam troszke niskie cisnienie ale kazala mi wiecej odpoczywac...w sumie to miala troszke racji chyba...dzidzia jest odwrocona glowka do dolu, ruchliwa, tetno w normie, nadal wyglada na dziewczynke hihihi jutro robie sobie badania krwi i zobaczymy co tam wyjdzie z hemoglobina i reszta....musze jeszcze zrobic okreslenie grupy krwi o czym totalnie zapomnialam bo u nas w szpitalu wymagaja tego u kazdego nawet jak ma w ksiazeczce wpisana grupe...

reklama
EmilkaT - fajnie, że u Ciebie wszystko w porządku z badaniami :tak: odpoczywaj odpoczywaj, bo jak dzidzia będzie na świecie to ciężko będzie znaleźc chwilę na odpoczynek :-D

a miałam napisać o Ujastku w Krakowie - koleżanka tam rodziła tydzień temu, poród całkiem dobrze wspomina, nie miała opłaconej położnej, w sali przedporodowej cały czas była z mężem, co jakis czas zaglądały do nich położne, na sali porodowej miała troche problemy ale położne wszystko jej mówiły co ma robić - tak więc z tego co mi mówiła - jest zadowolona z opieki w tym szpitalu :tak: mimo tego, że mówiono jej iż miała ciężki poród to jak dla niej nie było tak źle :-D

a miałam napisać o Ujastku w Krakowie - koleżanka tam rodziła tydzień temu, poród całkiem dobrze wspomina, nie miała opłaconej położnej, w sali przedporodowej cały czas była z mężem, co jakis czas zaglądały do nich położne, na sali porodowej miała troche problemy ale położne wszystko jej mówiły co ma robić - tak więc z tego co mi mówiła - jest zadowolona z opieki w tym szpitalu :tak: mimo tego, że mówiono jej iż miała ciężki poród to jak dla niej nie było tak źle :-D

Dzięki za informacje...ja myślę że właśnie tam będę rodzić...zobaczymy czy zima nas bardzo zaskoczy czy nie ;-)

Właśnie zerknęłam do grudniówek i jestem w szoku...faktycznie grono z nich już "rozpakowane" ciekawe jak to w styczniówkach będzie :)

Ostatnia edycja:
no my mamy jeszcze calutki miesiac zeby sie pospieszyc i rozpakowac przed styczniem wiec u nas moze byc podobnie jeszcze hihihi

reklama
Do góry