reklama
Kasia to mamy realne sznse siespotkać w szpitalu.. Musze sobie wpisac twoj tel zebym Cie tam jakos znalazła..;-) poprzednim razem byłam na sali razem z laska z listopadowych oich dzieciaczków.. tyle ze ja juz dawno do domku poszłam a ona dopiero 23 list sie cesarki doczekała..
Ale ja to mam dziś pecha do netu Dwa razy juz pisałam posta i skasował mi sie. raz staciałam łoczność z netem w trakcie zatwiedzania odp. a potem jak już napisałam drugi raz to zawiesił sie komp. Złośliwość przedmiotów martwych
Chiałam sie pochwalić ze o 17 wybieram sie na USG.:-) Mam nadzieje ze dowiem sie jaką płeć ma dzidzia:-)
Czekam też na wiadomość od szwagierki która na dniach powina rodzić jest w 38tyg. Tym bardziej ze w poniedziałek i wtorek troszkę sie napracowałyśmy , przerobiłśmy całego posiaczka( krusznka miała jekieś 160 kg) na pyszne kiełbaski , kaszaneczki i inne smakołki.
Chiałam sie pochwalić ze o 17 wybieram sie na USG.:-) Mam nadzieje ze dowiem sie jaką płeć ma dzidzia:-)
Czekam też na wiadomość od szwagierki która na dniach powina rodzić jest w 38tyg. Tym bardziej ze w poniedziałek i wtorek troszkę sie napracowałyśmy , przerobiłśmy całego posiaczka( krusznka miała jekieś 160 kg) na pyszne kiełbaski , kaszaneczki i inne smakołki.
Monika8887
Wdrożona(y)
To prawda, ze tylko na usg 3d mozna sprawdzic, czy dziecko jest owiniete pepowina?
Nieprawda, na 2d też widać Tu raczej w grę wchodzi jakość sprzętu i umiejętności lekarza.
MADZIU mamy szanse się spotkać hihi bede pisac na biezaco wiec jak bede miala tremin to dam znaćja byłam juz na ostatnim usg w 27 tc. i wtedy mała ważyła 1010g ale lekarz mowil ze etraz bedzie najwiecej przybierac na wadze!Myślę ze przed cesarka jeszcze zrobia w szitalu juz akie zwykle usg..
ja k mnie przyjmowali to zostałam wymacana tak szczególowo ze myslałam ze juz rodze usg tez mi zrobili..
Kasia Zapytaj kto Ci bedzie robić cesarkę- bo nie wszyscy ja moga robic.. napewno robi ja moj gin - dr Moj..
Kasia Zapytaj kto Ci bedzie robić cesarkę- bo nie wszyscy ja moga robic.. napewno robi ja moj gin - dr Moj..
Kluliczek
Babka z laską
Worek sako to dla tatusia, żeby sobie podsypiał na nim .
Ja mam nadzieję że jutro będę miała USG.
A jak narazie to mam już mamę bez gipsu na nodze, tylko tak się z tego cieszy, że szaleje za bardzo trochę.
Ale mnie pomrocznośc ciążowa napadła, byki robe takie dyslektyczne że szok, nawet na klawiaturze obracam sobie p i b, g i d.
Ja mam nadzieję że jutro będę miała USG.
A jak narazie to mam już mamę bez gipsu na nodze, tylko tak się z tego cieszy, że szaleje za bardzo trochę.
Ale mnie pomrocznośc ciążowa napadła, byki robe takie dyslektyczne że szok, nawet na klawiaturze obracam sobie p i b, g i d.
ania.falko
Entuzjast(k)a
Ja w poniedzialek malo co widzialam na usg ,ale pisiaczka z jajcochami zauwazyc sie dalo od razu,takze jesli masz chlopca to go rozpoznasz napewno:-)madzila-czy Twój maluszek podczas USG był tak ułożony, że nie mogliście poznać płci? Czy może dopiero zdecydowałaś, że chcesz wiedzieć?:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama